Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

YEAR END SALES...

Pembelian minimum dari 2 items atau lebih.. 
Belum masuk postage..
Sila buat pilihan, confirmkan stok & whatsapp order ke 017-3859187


#TATI SKINCARE rm50
#Glow Glowing 4in1 rm38
#Glow Glowing 5in1 rm52
#NINA PATI IBU PUTIH rm43
#NINA LASER rm30
#RED BELLA rm40
#SEXY LADIES rm50
#OLI CANDY PREMIUM rm35
#OLI CANDY FATTAH rm35
#PROFIX VITAMIN MUKA rm27
#DMS SET BARCODE rm60
#DMS STEMCELL SERUM rm60
#DMS GLOWING rm50
#GARAM BUKIT rm32
#JEMAIMA PIL rm63
#BEE VENOM MOISTERISER rm20
#BEE VENOM FOUNDITION rm20
#BEE VENOM CLEANSER rm20
#MINYAK BELACAK rm19
#CMD 120 ML rm62
#CMD HYDRO rm62
#CHUBBY-CHUBBY rm32
#TABITA 15 ML rm25
#TABITA EXCLUSIVE rm135
#MAMOM rm45
#SABUN GLOWING SPEED rm13
#SABUN DMS rm10
#PURE SLIM BARU rm30
#PURE SLIM LAMA rm25
#D TRIM.NET rm17
#D TRIM.COM SPECIAL EDITION rm37
#BOTOL SUSU STAINLESS rm30
#MINAREL KOPI rm29
#GEL AMANI rm61
#SLIMRICH rm60
#PERLAKING ALOVERA ORIGINAL rm25
#SYMA KOPI rm20
#SABUN TELUR rm10
#SABUN KOPI rm4
#RR4U rm40
#PRINCES BVRC rm47
#PERLA KOPI rm30
#AILIN PRO BEE rm35
#PAD KETIAK rm15
#SKKM SUSU /TABLET SEMUA PERISA rm18
#TATI FOUNDITON rm38
#TATI BEDAK rm38
#TATI CREAM NIGHT/DAY/TREATMENT/SUNBLOCK rm32
#TATI TONER rm21
#TATI CLEANSER 120 ML rm27
#TRUE DETOX rm29
#HUNNBY BUNNY rm32
#K1 SLIMMING BOOSTER rm35
#MINYAK ASMA HOLOGRAM rm29
#MINYAK ASMA Tanpa HOLOGRAM rm23
#IOPE CUSHION rm17
#BELLA FORMULA LAMA rm18
#EMMA LOTION rm15
#SEDAP MALAM rm15
#BELLA FORMULA BARU rm23
#FIGURE UP rm16
#ORI JELLY rm33
#OLI SNOW rm55
#K COLLY rm85
# DMS MISS SLIM rm45
#LATOJA SERUM rm27
#JUS KEKAL DARA rm40
#ALOEVERA FOREVER LIVING (BTL KUNING) rm65
#KRIM JERAGAT rm16
#CHERRY BLOSSOM rm26
#CIK LAWA rm20

*PROMOSI AURAWHITE*
#AURAWHITE RM82
#AURAWHITE STEMCELL RM140
#AURAMEN RM87
#BUBLY RM52
#AURAMEN SKINCARE RM52
#AURAMEN SOAP RM37
#AURA WHITE GOLD COLLAGEN RM100
#GOLD SKINCARE RM72

Thanyaporn (Pueraria Mirifica): Untuk Payudara Cantik Menawan-Original


Kapsul Pueraria Mirifica Produk Kesihatan Terbaik Untuk Wanita

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Ia juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. 

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukkan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. 
Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.  

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia.Malahan ia juga menjanjikan kecantikkan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat m
emberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara.Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. 

100% Selamat dan Halal. Produk herba Thanyaporn mendapat sijil pengiktirafan antarabangsa (FDA), lebih tinggi daripada KKM kerana ianya diiktiraf di seluruh dunia serta memenuhi syarat dan standard GMP (Good Manufacturing Practice).

Amaran :
Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu,wanita mengandung dan memberikan susu badan pada bayi juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.


Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
  1. Menambah saiz payudara.
  2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  4. Menganjalkan kulit yang melendut.
  5. Melambatkan proses penuaan.
  6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  9. Mengetatkan vagina.
  10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
  12. Menambah tenaga dan kecergasan
  13. Mengatasi masalah sukar tidur
  14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

Cadangan Pengambilan Pueraria Mirifica :

1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.
  • Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
  • Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
  • Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
  • Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.
Untuk kesan yang terbaik, kami turut menyarankan anda untuk mengambil/makan Thanyaporn bersama segelas susu biasa (sumber kalsium) dan  pil/softgel vitamin E(mencantikkan kulit & antioksida).
Susu biasa (bersumberkan susu lembu,susu kambing atau kacang soya) dalam bentuk segar(cecair),serbuk(powder) atau tablet(kalsium tablet-sesuai untuk individu yang tidak minum atau alahan kepada susu)juga boleh.Anda boleh mendapatkan pil/softgel vitamin E di pasaraya/farmasi berhampiran rumah anda.

Bagaimana Menggunakan Thanyaporn?
Makan sebiji sehari, selepas sarapan

Adakah Thanyaporn Berkesan?
Ya, ia sangat berkesan, malah anda akan lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Berapa lamakah saya dapat melihat kesannya?
Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Adakah Thanyaporn selamat?
Ya, Thanyaporn selamat, malah kami punyai sijil kesihatan FDA

Saya anak dara. Boleh makan ke?
Boleh, jika berumur lebih dari 20 tahun.

Saya mengandung, boleh makan ke?
Tidak boleh.

Saya tengah period, boleh makan ke?
Tidak boleh.

Macamana nak mempercepatkan kesan?
Minum susu dan juga Vitamin E 

Payudara saya memang sudah besar. Saya cuma ingin menegangkan. Adakah nanti akan over-size?
Payudara cuma akan membesar setakat mana badan individu secara semulajadi boleh tampung. Ia takkan oversize.

Harga Runcit FREE Poslaju :
1 Botol : RM37 sm/ RM41 ss
3 Botol : RM100 sm/ RM105 ss

Sms/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

TESTIMONI PENGGUNA


salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah.. - FIZA


-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..-HANAZ

-dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..

-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer-YANTI

PutriZ : Dari segi saiz, mmg nmpk ade peningkatan..sbb sblm ni sy pakai bra saiz 32A/34A je (ikut brand bra). tp lps sbulan amik typorn, sy dah tak leh pakai bra 32A..mmg birat la bdn la jadinya psl dah ketat. baru2 ni beli bra baru kt avon saiz 34B..baru rasa selesa. tak penah2 pakai cub B. mula2 trgezut gak..biar betikkk.. pastu perasan gak kaler nipple makin cerah..keputihan pun dah kurang...period pun dah tak sakit. mgkin kombinasi typorn + MB kot.. awal2 dulu sengal2 gak kt situ, tp bila dah amik dlm 2 mggu, baru rasa ok.

YUKI : sy baru try dlm 6 bijik je .. itupun kejap amik , kejap lupa.. rase breast cam mengeras dan tegang tp bentuknya tu blom seperti asal..---saiz bra pun nak kena tukar dah nie.. alamakk .. takut jd besar terjojol lak kang.. kite cuma nak tegangkan je bukan nk besarkan lagik..

xxxx - Ipoh : Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.
Erin : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih!!

Catalina : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya..

LAGI TESTIMONI THANYAPORN BREAST:

1. Hamidah Hamid - Kubang Kerian
Salam kak, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi.bye.
2. Ramlah Mohamad - Merlimau,Melaka
Asalamulaikum kak, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.
3. Murni - Kuantan
Asalamulaikum kak, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.
4. Jennifer - Kota Kinabalu
Hi, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u.

RELIAN MASCARA



1 Set = RM30 SM/ RM35 SS
2 Set = RM55 SM/ RM60 SS

BULU MATA PANJANG SECARA INSTANT TANPA MELAKUKAN EXTENSION??
Mascara Relian ini terdiri daripada 2 botol..

Botol pertama adalah botol yg panjang berisi mascara. 

Botol kedua iaitu botol pendek berisi micro fibre.

Fungsi micro fibre adalah untuk menambah panjang dan tebal bulu mata, jadi sapukan dari bahagian akar, jangan ujung bulu mata sahaja.

CARA PEMAKAIAN:1. Sapukan maskara yg ada di botol panjang
2. Kemudian sapukan dengan yang botol pendek (micro fibre)
3. Sapukan kembali maskara yang ada di botol panjang
4. Ulangi step 1-3 sampai mendapatkan hasil yang di inginkan.
5. Waterproof


Gunakan RELIAN MASCARA ORIGINAL sekarang juga untuk menambah panjang bulu mata anda serta kelihatan lebih tebal tanpa memasang bulu mata. Anda hanya memerlukan 3 minit shj ketika menggunakannya, akhirnya mata anda kelihatan lebih cantik dan mempersona seperti boneka.


EMILAY WHITENING CLEAR SPOT & EMILAY COLLAGEN



HARGA : 
1 botol - RM25
2 botol = RM50
5 botol - RM75
10 botol - RM120 

FREE POSLAJU SEMENANJUNG, SBH/SRWK ADD RM5
SMS/ WHATSAPP/ VIBER : 017-385 9187

Emilay Whitening merupakan supplemen pemutih kulit yang terbaru jika anda memiliki masalah kulit kasar dan kusam. Dengan Emilay Whitening Softgel kulit akan kelihatan lebih putih, halus, cerah dan cantik sehingga anda dapat tampil dengan keyakinan diri.

Jangan takut dengan efek sampingan atau bahaya dari Emilay Whitening Softgel kerana bahannya dijamin dari 100% tumbuhan serta ekstrak vegetables. Diantaranya :

1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

Manfaat Yang Pasti didapat setelah menggunakan Emilay Whitening Softgel :
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menghilangkan bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- Kulit terasa lembut dan kenyal
- Mencegah penuaan 
- Mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat)
- Mntioksidan tinggi
- Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- tiada ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

BERAT : 100 GRAM.
KUANTITI : 60 BIJI
CARA PEMAKANAN : 1 BIJI PAGI, 1 BIJI MALAM 
(SEBELUM SARAPAN DAN SEBELUM TIDUR)

Fungsi " EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA " :

Membuat kulit lebih lembut, bersinar, cerah & sangat membantu mengoptimalkan proses regenerasi kulit.
Amalkan beberapa hari saja, anda akan dapat merasa kulit wajah anda jadi lembut seperti bayi

Menyamarkan & mengatasi flek hitam & kedutan ( Anti Wrinkle )

Melambatkan proses penuaan diri ( Anti Aging )

Membuat luka-luka sembuh lebih cepat, bahkan bekas-bekas luka dapat hilang dalam tempoh waktu yang lebih cepat

Kulit tubuh jadi halus dan bahagian-bahagian kering akan jadi mulus kembali

Kuku lebih kuat dan tidak mudah patah

Rambut tidak kusam

Fungsi internal pada sendi dan otot yang dapat dirasakan dalam jangka panjang

COLLAGEN adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaannya kurang lebih mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Ia adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot, dan kulit. Serat collagen memiliki daya tahan yang kuat terhadap tekanan.

Biasanya, setelah usia 25th produksi collagen di tubuh wanita mulai mengalami penurunan. Bahkan, dengan gaya hidup masa kini proses penuaan diperkirakan lebih awal.

Untuk kulit wanita asia (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu )

HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih ALAMI ( Bergantung tingkat putih yang anda inginkan)

DOS : 2 x 1 hr (pagi - malam)
Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)

TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL,SEDANG MENGALAMI GANGGUAN KESIHATANUNTUK HASIL MAKSIMA DISARANKAN DIBANTU DGN PERBANYAK MINUM AIR MASAK & MAKAN BUAH2AN



MAGICAL WHITENING CREAM/ KRIM IBU PUTIH/ IBU PUTIH STRAWBERRY


Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..

KRIM PATI IBU PUTIH
- Kandungan rempah ratus & herba- tiada hydroquinone & mercury yg boleh membahayakan kulit muka
- Pemakaian yg mudah & tidak leceh
- tidak perlu pakai foundation atau concealer utk tutup parut


Bahan-bahan :-
-Pati Anggur
-Pati Bengkoang
-Hyaluronic Acid dos tinggi
-Demineralize Water
-Vit E dos tinggi

Fungsi Krim Ibu Putih
♥mencerahkan kulit seawal seminggu
♥kecerahan secara alami dan natural
♥tiada kesan sampingan
♥tiada pengelupasan
♥menghaluskan pori-pori
♥menghilangkan jerawat & jeragat
♥menghilangkan parut

Info
✿ Berat 1 bekas 30g, isipadu 15gm

✿ IBU PUTIH adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim.. ia adalah pure cream khas utk memutihkan wajah dan badan


✿ bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan


✿ mencerahkan kulit seawal seminggu, kecerahan secara alami, sekata dan natural, tiada kesan sampingan, tiada penggelupasan, menghaluskan pori-pori, menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan, menghilangkan parut dan cela, mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.


✿ oleh kerana tekstur ibu putih ni sgt pekat, ia PERLU di mix dgn product lain contohnya dlm krim muka, losyen badan, etc.. tiada kesan sampingan malah memberi hasil super duper awesome


✿ tahan lama tak? depends kepada cara penggunaan. kalau pakai utk seluruh badan,, mungkin cepatlah habis.. kalau nak pakai utk badan sila beli at least 3 pcs.


✿ Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. gunakan tanpa was-was.


Cara-cara menggunakan:-
Hanya perlu campukan krim ibu putih ke dalam night cream atau pun lotion badan yang kita ada. Sapukan pada permukaan kulit dan rasakan perubahan yang superb!


✿ Harga Runcit 1pc = RM20/pc
    (SM poslaju RM6)/ (SS poslaju RM9)

    5Pcs = RM100 (FREE Poslaju)

✿ Harga Borong 
    10Pcs= RM15/Pc (FREE Poslaju)
    30Pcs = RM13/Pc (FREE Poslaju)
    50Pcs = RM12/Pc (FREE Poslaju)
    100Pcs = RM10/Pc 
    
✿ Harga Borong Pukal
    1Kg= RM380 (FREE Poslaju SM)
    2Kg= RM740 (FREE Poslaju SM)

    COD Tmn Permata Ulu Kelang
    Sms/Whatsapp/Viber : 017-385 9187

 IBU PUTIH STRAWBERRY
KELEBIHAN IBU PUTIH STRAWBERRY 
1. Boleh di pakai di siang dan malam hari sebab ibu putih Strawberry ada perlindungan UV
2. Selesa di pakai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit.
3. Pakai sedikit sahaja sudah memadai utk dapatkan muka pinkish.
4. Mengecilkan pori-pori.. Tiada lagi bintik2 hitam.
5. Dengan campuran extrac Strawberry membekalkan vit c pada kulit  (vit c pada buah strawberry sgt byk cuma kita je yang tidak tahu.. ingat oren jer yg paling byk)
6. Terdapat campuran Pati Gluta utk mempercepatkan pemutihan kulit anda.
7. Tidak mengandungi bahan merbahaya kerana homemade 100% tanpa bahan  merkuri atau hydroquinone
8. Dapat lihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu (nampak sikit perubahan dlm kurang semiggu penggunaan)
9. Boleh pakai di badan seperti lotion. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tanpa mencampurnya dengan lotion lain.
10. Menghilangkan jeragat & jerawat. 


CARA PAKAI KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY
* Sama saja dgn Ibu putih biasa... cuma  krim ni kalau tidak campur dgn krim lain pun hasil tetap power... kulit glowing gitu..
* boleh di pakai ketika mlm dan siang... siang sebelum pakai apa2 bedak or bb cream.
* boleh sapu di celah paha  dan underarm utk dpt kulit yg whitening..


Harga Runcit 1pc = RM20/pc
    (SM poslaju RM6)/ (SS poslaju RM9)

    5Pcs = RM100 (FREE Poslaju)

✿ Harga Borong 
    10Pcs= RM15/Pc (FREE Poslaju)
    30Pcs = RM13/Pc (FREE Poslaju)
    50Pcs = RM12/Pc (FREE Poslaju)
    100Pcs = RM10/Pc 
    
✿ Harga Borong Pukal
    1Kg= RM400 (FREE Poslaju SM)

    COD Tmn Permata Ulu Kelang
    Sms/Whatsapp/Viber : 017-385 9187

GLUTAKING ADVANCE : Pure Marine Collagen + Glutathione

Harga : 1 Botol (60biji Softgel) = RM150.00 sm/ RM160ss
                                                        RM96 sm/ RM100ss
FREE Poslaju
sms/whatsapp/viber : 017-385 9187
Glutaking adalah makanan tambahan yang sangat berkesan terhadap tanda-tanda penuaan dan membantu untuk memperbaiki struktur kulit yang kusam, tona kulit tidak sekata, kedutan dan kulit yang berjerawat. Ia akan membantu dalam proses pencerahan kulit anda dan memberikan kesan yang lebih bersinar serta berseri. Pengambilan Glutaking yang konsisten membantu untuk memberikan kulit yang lebih anjal dan licin. Glutaking bukan sahaja baik untuk kulit anda, ia juga membantu dalam proses detoksifikasi toksin dalam tubuh anda serta membantu meningkatkan sistem imun anda, keseimbangan hormon dan pelbagai fungsi sokongan
APAKAH KELEBIHAN GLUTAKING?
Formulasi Glutaking dihasilkan dengan menggabungkan elemen-elemen terbaik untuk menyokong pembentukan kulit yang sihat terutamanya untuk wanita asia. Gabungan ini merupakan yang paling ideal bukan sahaja untuk kesihatan kulit bahkan juga untuk kesihatan dalaman badan amnya.

KEBAIKKAN GLUTAKING TERHADAP TUBUH BADAN:
> Anti-Penuaan terunggul
> Anti-oksidan terbaik
> Pencerahan kulit dengan 5x ganda
> Membentuk struktur kulit yang kuat
> Merawat kesihatan dalaman
> Keseimbangan hormon dalam badan
> Anti-Keradangan
> Detoksifikasi
> Perlindungan uvb
> Membaiki sistem imunisasi
> Menambah tenaga
> Menghambat proses melanosit
> Membantu pola tidur yang baik
> Memelihara kekuatan otot dan sendi

ANTARA KELEBIHAN GK IALAH :
PENCERAHAN KULIT
- Meningkatkan kecerahan kulit dan lebih bersinar.

- Kandungan asas glutathion merupakan anti oksida terbaik yang membantu menghalang radikal bebas dan membentuk satu lapisan bagi menghalang sinaran UVB yang merosakkan kulit.
- Selain itu, ia membantu menghambat proses melanosit lantas membantu mengurangkan pigmentasi (jeragat), tompok-tompok hitam, titik penuaan dan melasma dan meninggalkan kulit yang lebih cerah sekata tanpa noda.


ANTI PENUAAN
- Bahan asas dalam Glutaking merupakan agen yang progresif bertindak untuk mencerahkan freckles, titik penuaan, melasmelingkaran gelap bawah mata dan hiperpigmentasi.

- Kolagen marin berkualiti tinggi membantu untuk mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah terutamanya pada area tepi mata, dahi dan glabelar.
- Asid amino bertindak secara seiring dengan kolagen untuk membentuk struktur kulit yang lebih kuat pegangannya, membantu bertindak untuk meningkatkan proses fibrolasi serta meningkatkan sintesis protein pada struktur kulit.

- Kulit akan lebih anjal, lebih elastik dan lebih lembab.


KESIHATAN
- Kesihatan hati – Glutaking dengan tambahan glutation akan memangkinkan pengeluaran glutation asal dalam hati manusia iaitu anti-oksidan semulajadi. Glutation akan bertindak untuk sebagai agen detoksifikasi, membersihkan toksin dari dalam badan dan menukarkannya kepada bahan yang berasaskan air dan senang dikumuhkan melalui ginjal manusia.

- Memperbaiki system imunisasi – Glutaking akan bertindak untuk menjaga fungsi imunisasi dalaman badan dan mencegah dari pertumbuhan sel-sel kanser.

- Memperbaiki kualiti tidur dan menambah tenaga – Glutaking membantu untuk membersihkan dan melancarkan perjalanan darah di samping itu membantu untuk meningkatkan tenaga dalaman.

KENAPA GLUTAKING LEBIH BAIK DARI PRODUK YANG LAIN DI PASARAN?
Glutaking dikapsulkan dalam sofgel lembut yang membolehkannya melarut sebaik sahaja ia memasuki perut manusia. Penggunan teknologi nano dalam penghasilan sofgel lembut membolehkan kadar serapan yang lebih pantas dan lebih optimum. Kadar serapan adalah 5x ganda lebih bagus berbanding kapsul keras dan 8x ganda lebih bagus berbanding tablet kunyah. Oleh kerana setiap sofgel Glutaking mengandungi unsur-unsur aktif, maka ia patut diambil bersama air yang bersuhu lebih rendah daripada 50 darjah celcius. Waktu yang sesuai untuk pengambilan Glutaking ialah pada 30 minit sebelum sarapan atau waktu sebelum tidur.


BERAPA LAMA UNTUK MELIHAT KESAN PENGAMBILAN GLUTAKING?
Kesan boleh dilihat seawall 7 hari. Pengunaan berterusan digalakkan untuk melihat hasil yang lebih bagus dan teserlah kecantikan anda.


DARI MANA GLUTAKING DIHASILKAN?
Bahan asas Glutaking dikilangkan diimport khas dari USA untuk memelihara khasiat asalnya dan dibungkuskan oleh kilang berstatus GMP di Malaysia. Glutaking sudah mendapat pengiktarafan FDA sebagai makanan tambahan yang selamat dan tidak mempunyai kesan yang negatif pada tubuh.  

ADAKAH GLUTAKING HALAL?
Ya semestinya kerana sofgel lembut yang digunakan untuk memuatkan Glutaking adalah dari sumber yang halal iaitu bovine. Tiada penggunaan gelatin dari sumber yang diragui.

Kolagen marin yang digunakan sebagai bahan asas Glutaking juga diambil dari sumber hidupan laut.

ADAKAH LELAKI BOLEH MENGAMBIL GLUTAKING?
Ya boleh! Kerana kulit lelaki dan perempuan memerlukan nutrisi yang sama untuk sentiasa terpelihara tahap kesihatannya. Kekurangan kolagen pada kulit ditambah factor-faktor sekeliling seperti pancaran sinar UV dan radikal bebas menyebabkan struktur kulit semakin merosot dan kurng keanjalan.



APAKAH BOLEH MENGAMBIL PRODUK LAIN SEMASA MENGAMBIL GLUTAKING?
Pengambilan Glutaking tidak mewajibkan sebarang pantang larang makanan mahupun berkonflik dengan makanan tambahan yang lain. Namun, demi memperoleh kesan Glutaking yang paling optimum, anda dinasihati menjarakkan masa pengambilan produk lain selama 30 minit.

ADAKAH BOLEH MENGAMBIL GLUTAKING DIAMBIL KETIKA HAID ATAU HAMIL / MENGANDUNG?
Boleh diambil ketika haid, ia membantu melaraskan kitaran. Selain itu Glutaking membantu untuk mengurangkan senggugut, mengurangkan keputihan serta melambatkan monopouse.

Tetapi wanita hamil DILARANG mengambil produk ini.

ADAKAH BOLEH MENGAMBIL GLUTAKING SELEPAS BERSALIN / BERPANTANG DAN MENYUSUKAN BAYI?

Boleh, tapi pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi iaitu 1 biji sehari. Bahan aktif di dalam Glutaking akan membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

JIKA BERHENTI MENGAMBIL GLUTAKING, ADAKAH KULIT AKAN MEJADI GELAP SEMULA?

Dalam jangka panjang, sudah tentu ia terjadi, kerana tanpa zat2 / nutrien mencukupi, kolagen semulajadi badan terbina dalam kadar perlahan dan merosot, selain pengumpulan toksin yang menghasilkan radikal bebas mempercepatkan lagi proses penuaan berlaku. Pengambilan berterusan digalakkan supaya kulit sentiasa mendapat nutrisi yang diperlukan.

CARA PENGAMBILAN GLUTAKING
Ambil 1-2 kali sehari, 1 biji setiap kali makan sebaik saja bangun tidur dan sekurangnya setengah jam sebelum makan pagi atau / dan 1 biji malam sebelum tidur. 

Fungsi makan sebelum tidur ni adalah zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan2 yang belum dihadam. 

Jangan lupa minum banyak air sepanjang hari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.


Kupasan bahan aktif lain dalam GLUTAKING :-
1) Kolagen Marin Asli-mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, bagus utk kesihatan dalaman, merawat masalah kulit kaki merekah

2) L-Glutathione-agen pencerah pigmentasi dan menggalakkan melanin kulit yang cerah/melembutkan kulit

3) Coenzyme Q10-membantu dalam masalah berkaitan allergik (alahan), asma, masalah pernafasan/ utk masalah kemandulan lelaki & perempuan/memberi tenanga /mencegah kanser/tekanan darah tinggi

4) Alpha Lipoic Acid-menormalkan tekanan darah, meningkat sistem imun, bermanfaat ke atas keradangan, dapat mencegah kalsium oxalate daripada membentuk dan merosakkan buah pinggang

5) L-Hydroxyproline-Menjadikan kulit lembut, basah, elastik , licin , kelihatan segar dan muda

6) Sodium Ascorbate-Sebagai anti bakteria dan bagus utk mencegah perkembangan penyakit tertentu, seperti stroke, penyakit jantung



Testimoni Pengguna