Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

YEAR END SALES...

Pembelian minimum dari 2 items dan ke atas.. 
Belum masuk postage..
Sila buat pilihan, confirmkan stok & whatsapp order ke 017-3859187


(A)
AZ COSMETIC KKM (BARU) RM35
AZANIS SCAR SERUM ADVANCE V2 RM 32
AURORA SX RM60
AURORA MUTIARA RM45
AMIRNA PLUS KKM RM27
AL-RAZI SOAP RM25
AURAMEN RM100
AURAWHITE BUBBLY RM57
AURAWHITE PURE L-GLUTATHIONE 900,000 MG RM90
ALPHA ARBUTIN RM13
AMMA WHITE SOAP RM10
ANGEL PINK LYANAZ RM50


(B)
BABIES BLINK 5IN1 2015 (new version) RM20
BABIES WHITE PEARL (CAPSULE purple) RM32 
BABIES BLINK TRIAL 5IN1 RM25
BABIES BLINK COFFEE RM18
BABIES BLINK CHOC RM18
BABIES EXPERT GRACINIA (PIL KURUS) RM42
BELLA FORMULA SINUS CURE (40biji) RM20
BELVYA RM55
BEAUTY SECRET SHALICIOUS RM45
BLV PINKY (foundation) RM45
BEST SLIM RM20
BVR GOLD SCRUB RM37
BVR COLLAGEN RM27
BVR LOLLY'S PINK RM37
BABY PINK SKINCARE RM39
BUTAE COMPAC POWDER (CODE 01/02/03) RM10


(C)
CHRISZEN GEL EYELINER RM18
CHRISZEN BEAUTY SPONGE RM18
CHRISZEN MOIST CAKE (CODE 01/ 02/ 03) RM35
COFFEE MONTOK RM32
CMD 120ML RM85
CLOBETAMIL (3IN1) RM15
CALIPH JUS RM47


(D)
DERMANIC RM27
DNARS SKINCARE (SET NORMAL) RM40
DNARS SKINCARE (SET SENSITIF) RM40 
DTRIM.NET RM20
DIMAZ ( DETOX KERAK USUS) RM43
DIOR PERFUME MANIATURE (5IN1) RM27


(E)
EGG WHITE RM10 
EPHYRA (FREE SHAKER) RM120
EMMA WHITENING LOTION RM17


(F)
FAZ FIT RM80
FEELVOGUE ( BEIGE /NATURAL) RM43


(G)
GLOW GLOWINGR M42
GLOW GLOWING EXCLUSIVE RM55
GC MAX (new) RM37
GC TEA RM96
GOLD MASK PIBAMY RM13
GOLD MASK 24K RM15
GARCINIA CANDY RM80


(H)
HARUM MALAM RM25 
HEROES MENS WASH RM35


(I)
IZEARA 6INCH RM45
IPCD RM42
IBU PUTIH NINA SKINCARE RM25
IBU PUTIH OXYGEN WHITE (IPOW BESAR) RM55 
IPOW SET TRIAL RM40
IBU PUTIH OXYGEN CELL NINA RM52
INAI RED CHILI RM12
IV MIST OIL RM23


(J)
JELITA PRO 5IN1 RM37
JUWITA MINERAL POWDER RM42
JUWITA FOUNDATION RM32
JAMU KENCUR RM58
JAMU SEDAP MALAM RM18
JAMU YOUNG GOLD RM60
JANNA LAWWA - PATI IBU PUTIH (Pip) RM47
JAMU BIDAN KAMPUNG RM32


(K)
K-COLLY SWEET 17 RM90
KCOLLY BOOSTER RM95
KOPI MANJA KASEH RM49
KRIM JERAWAT DTG BULAN - HAJAH RAMLAH RM37


(L)
LOMA HAIR SERUM RM28
LAROME SLIMMING RM40
LAFIA RM58 
LAVAMUD RM35


(M)
MASHMALLOW BABIES WHITE RM40
MUD FACE RM47
MN FOUNDATION 4IN1 RM15 
MASK VIETNAM RM10
MIYAMI COMPAC POWDER ( 01/ 02/03) RM22
MOIZ (serbuk vitamin c) RM29
MAKE UP FIXING SPRAY RM15
MANJA SIREH RM35 
MACARON LIPS ( RANDOM COLOUR) RM15


(N)
NIKKO PLACENTA RM39
NN SERUM RM28


(0)
OLI CANDY RM35
OBUSE EYEBROW RM10
OXYGEN DOLL FOUNDATION RM35


(P)
PEWIIT SOAP RM25
PURE SLIM 7D RM35
PEN PEMUTIH GIGI (rzn) RM20
PEARL WHITE JAMU JELITA (FREE SHAKER) RM30 
PERLA CHOCOLATE RM38
PERLA COFFEE RM38
PERLA POTION RM34
PERLA CAPSULE RM34
POBBLING CLEANSER RM25
PIMPLE MAGIC ROLL ON (LYANAZ BEAUTY) RM38 
PIL HORMON CINA RM25
PUTIH COLLAGEN RM37


(R)
RED BELLA BODY WASH RM45


(S)
SATIN SKINZ PREMIUM RM105 
SURE KENCANG RM55
SURUT AYU RM15
SYMA ADVANCE RM45
SYMA BEAUTY RM45
SYMA COFFEE RM25
SERI IBU RM40
STAR GLOW RM35


(T)
TABITA EXCLUSIVE RM150 
TABITA TRIAL RM39
TATI SKINCARE RM55
TIMUN GEL RM15
TRUE DETOX RM30


(V)
VCARE GLOSSY FOUNDATION (LIGHT/MEDIUM/DEEP) RM20
VGRIP RM60 
VIMAX RM70 
VIVA EYEBROW LINER(BLACK /BROWN) RM6 
VIT C ZHUBEE RM28
VITAMIN KUKU RM8
VIRGIN COCONUT OIL RM33


(Z)
ZOFEA BEAUTY SECRET RM97
7 DAYS WHITENING RM53 
2BE GORGEOUS FIBER RM28

BEAUTY SECRET BY SHALICIOUS


Produk shalicious-beauty secret (whitening & glowing skin)

Beauty secret adalah makanan tambahan yang diformulasikan dengan

-kolagen
-grape seed extract
-strawberi
-roselle
-vitamin c

Dengan campuran rasa yang enak dan mudah diserap oleh sistem badan.

Dapat membantu menambahkan serta menggantikan kolagen semulajadi badan yang telah hilang disebabkan faktor usia.

Kombinasi kolagen dan antioksidan daripada grape seed extract, strawberi, roselle dan vitamin c memberikan anti-penuaan mengekalkan struktur dan kesihatan kulit serta merawat lingkaran hitam bawah mata.

Pengambilan Beauty Secret setiap hari secara konsisten dapat mengembalikan keanjalan kulit, mencerahkan kulit dengan menghalang pigmentasi, kemunculan jeragat dan meratakan warna kulit.

Jadi kulit akan kelihatan lebih muda, gebu, lembab dan cantik berseri.


Harga Retail : RM69 Poslaju Semenanjung add RM7/ Sbah swak add RM10

HARGA PROMO (hingga 1st June) : RM65 SM/ RM70 SS
FREE Poslaju
Whatsapp/sms : 017-3859187

TESTIMONI




Thanyaporn (Pueraria Mirifica): Untuk Payudara Cantik Menawan-Original


Kapsul Pueraria Mirifica Produk Kesihatan Terbaik Untuk Wanita

Pueraria Mirifica adalah merupakan sejenis tumbuhan yang banyak tumbuh di kawasan tanah tinggi di Utara Thailand. Dalam bahasa Thai, ia dipanggil White Kwao Krua.

Pueraria Mirifica mempunyai kesan seperti estrogen yang sangat hebat. Ia telah digunakan berabad lamanya sebagai herba anti-penuaan. Ia juga terkenal sebagai herba semulajadi untuk pembesaran serta penganjalan payudara. 

Phytoestrogen yang terkandung dalam Pueraria Mirifica memberikan kesan positif dalam merawat masalah osteoporosis, merawat simptom-simptom menopause dan mengelakkan pembentukkan kanser yang disebabkan ketidakseimbangan hormon.

Phytoestrogens bukanlah hormon, tetapi ia memberikan manfaat yang sama seperti hormon estrogen, iaitu sumber utama yang menyumbang ke arah pembesaran payudara. Phytoestrogens memaksimumkan pengaliran darah dan peredaran estrogen sekitar tisu-tisu payudara.

Hasilnya, payudara anda menjadi bertambah besar dan bertambah anjal dan mantap. 
Pueraria Mirifica menambah tisu-tisu lemak di sekitar kawasan payudara. Ia juga membantu dalam menyokong kolagen yang memberikan bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.  

Pueraria Mirifica juga mengandungi ekstrak miroestrol dan deoxymiroestrol yang boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia.Malahan ia juga menjanjikan kecantikkan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.

Keistimewaan Pueraria Mirifica juga dapat m
emberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman. Ia juga mengandungi agen anti-kanser yang dapat membantutkan pertumbuhan sel kanser bagi pengidap kanser payudara. Ini membantu kaum wanita bebas daripada kanser payudara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

Selepas menggunakan kapsul Thanyaporn, anda akan memperolehi hasilnya selepas 2-4 minggu, bergantung kepada kuantiti tisu dalam payudara.Biasanya, pertambahan maksimum diperolehi selepas 3 bulan menggunakan kapsul Pueraria Mirifica ini. Adalah tidak mustahil untuk memperoleh pertambahan saiz antara 1-3 inci. 

100% Selamat dan Halal. Produk herba Thanyaporn mendapat sijil pengiktirafan antarabangsa (FDA), lebih tinggi daripada KKM kerana ianya diiktiraf di seluruh dunia serta memenuhi syarat dan standard GMP (Good Manufacturing Practice).

Amaran :
Pueraria Mirifica tidak sesuai digunakan oleh gadis yang berumur kurang dari 20 tahun kerana tubuh belum berkembang sepenuhnya. Selain itu,wanita mengandung dan memberikan susu badan pada bayi juga tidak sesuai menggunakannya. Sila ikut sukatan pemakanan yang betul.


Antara Khasiat Pueraria Mirifica :
  1. Menambah saiz payudara.
  2. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  3. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
  4. Menganjalkan kulit yang melendut.
  5. Melambatkan proses penuaan.
  6. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  7. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  8. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
  9. Mengetatkan vagina.
  10. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  11. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
  12. Menambah tenaga dan kecergasan
  13. Mengatasi masalah sukar tidur
  14. Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'

Cadangan Pengambilan Pueraria Mirifica :

1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.
  • Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari.
  • Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
  • Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
  • Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.
Untuk kesan yang terbaik, kami turut menyarankan anda untuk mengambil/makan Thanyaporn bersama segelas susu biasa (sumber kalsium) dan  pil/softgel vitamin E(mencantikkan kulit & antioksida).
Susu biasa (bersumberkan susu lembu,susu kambing atau kacang soya) dalam bentuk segar(cecair),serbuk(powder) atau tablet(kalsium tablet-sesuai untuk individu yang tidak minum atau alahan kepada susu)juga boleh.Anda boleh mendapatkan pil/softgel vitamin E di pasaraya/farmasi berhampiran rumah anda.

Bagaimana Menggunakan Thanyaporn?
Makan sebiji sehari, selepas sarapan

Adakah Thanyaporn Berkesan?
Ya, ia sangat berkesan, malah anda akan lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Berapa lamakah saya dapat melihat kesannya?
Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Adakah Thanyaporn selamat?
Ya, Thanyaporn selamat, malah kami punyai sijil kesihatan FDA

Saya anak dara. Boleh makan ke?
Boleh, jika berumur lebih dari 20 tahun.

Saya mengandung, boleh makan ke?
Tidak boleh.

Saya tengah period, boleh makan ke?
Tidak boleh.

Macamana nak mempercepatkan kesan?
Minum susu dan juga Vitamin E 

Payudara saya memang sudah besar. Saya cuma ingin menegangkan. Adakah nanti akan over-size?
Payudara cuma akan membesar setakat mana badan individu secara semulajadi boleh tampung. Ia takkan oversize.

Harga Runcit FREE Poslaju :
1 Botol : RM37 sm/ RM41 ss
3 Botol : RM100 sm/ RM105 ss

Sms/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

TESTIMONI PENGGUNA


salam sis, sy nk kasi testi ni. alhamdulilah after 2mggu lbh mkn pil thanya mmg sy terasa kesannya..breast betul2 rasa dh pejal, padat, besar sbb breast sy sblm ni kecik, n then nmpk bulat . pd bhgn nipple pn dh nmpak ada kesan kemerahan..suke sgt2 wlpn pd permulaan tiap2 mlm rase sengal2 kt breast tu..tp ok dh..y plg best, buat sy makin cergas, xletih...xde lg rasa nk tdo pd waktu ptg n senja..he3 nt sy update testi lg bln dpn pd sis. insyaallah.. - FIZA


-ubat ni mmg bgus n brkesan...3 hari mkn pyudara da rse sengal2. mkin brisi n montok...kulit pn rse mkin licin..-HANAZ

-dulu dada ni mcm leper je..tp skrg pd tu ada bentuk dah n satu lagi perubahan pada punggung i..betambah gebu gitu..mmg suka sbb ada perubahan, kwn pun tegur. sbb tu i amik 2 botol..

-salam kak.. dah 2 mmgu sy gne produk nie, dan hasilnya mmg berkesan.hehehe, hari pertama gne rase sengal2 pd payudara tp sy truskan gne smp skrang.. Bra pulak terase sempit dan terpaksa tukar ke saiz 34B.. seronoknya rase.. Trima kasih yer-YANTI

PutriZ : Dari segi saiz, mmg nmpk ade peningkatan..sbb sblm ni sy pakai bra saiz 32A/34A je (ikut brand bra). tp lps sbulan amik typorn, sy dah tak leh pakai bra 32A..mmg birat la bdn la jadinya psl dah ketat. baru2 ni beli bra baru kt avon saiz 34B..baru rasa selesa. tak penah2 pakai cub B. mula2 trgezut gak..biar betikkk.. pastu perasan gak kaler nipple makin cerah..keputihan pun dah kurang...period pun dah tak sakit. mgkin kombinasi typorn + MB kot.. awal2 dulu sengal2 gak kt situ, tp bila dah amik dlm 2 mggu, baru rasa ok.

YUKI : sy baru try dlm 6 bijik je .. itupun kejap amik , kejap lupa.. rase breast cam mengeras dan tegang tp bentuknya tu blom seperti asal..---saiz bra pun nak kena tukar dah nie.. alamakk .. takut jd besar terjojol lak kang.. kite cuma nak tegangkan je bukan nk besarkan lagik..

xxxx - Ipoh : Saya sungguh berterimakash kerana anda memperkenalkan produk ini,saya telah mencuba pelbagai produk seperti serum,cream.Semuanya tidak berkesan. Setelah memncuba produk ini,payudara saya tegang dan pejal dalam jangkamasa dua minggu dan membesar setelah menggunakan selama sebulan.Tidak cuba anda tidak akan percaya.Harga pun murah banding produk lain dan boleh digunakan selama 2 bulan.
Erin : kalo da dapat size p.d yg kte nak tuh..kte kene continue or stop mkn pil ni?takot mmbesar mcm belon korg yg mkn pil ni perasan tak keputihan kat tuuutttt dah kurang sgt2? dan masalah period kte da pulih!!

Catalina : salam,nk kasi testi lps 1 bulan makan dgn gigihnya...so far mmg nmpk ada perubahan....ada peningkatan dr segi size bulatan pon makin ketara & makin firm Alhamdulillah ini yg paling cepat & berkesan to mekmila mmg ada problem hormon estrogen yg low ..yg membantutkan pembesaran my PD pd tahap size remaja 15 thn luckilylah selama ni kmila guna serum DMAE yg keep my PD drp sagging & jd miss airport landing so lps kmila combine ngan kapsul niwalllaaa.!!!..mmg makin bengkak & comei jadinya..

LAGI TESTIMONI THANYAPORN BREAST:

1. Hamidah Hamid - Kubang Kerian
Salam kak, saya kini dah cup B. Memang betul berkesan produk ini. Hujung bulan ini saya order 2 botol lagi.bye.
2. Ramlah Mohamad - Merlimau,Melaka
Asalamulaikum kak, harap sihat2. Setelah 4 bulan makan thanyapron ini,saya memang betul-betul yakin. Breast saya tegang dan besar. Husband saya memang selalu puji, dia kata masa anak dara pun tak macam ni. Best lah.
3. Murni - Kuantan
Asalamulaikum kak, memang powerlah Thanyaporn ni, Baru 2 botol saya makan,belum habis lagi,payudara saya dah tegang semacam. Sebelum ini macam-macam produk yang cuba,tapi tak pernah berhasil. Kira saya puashatilah cuba produk ini. Insyallah saya order lagi.
4. Jennifer - Kota Kinabalu
Hi, jenny dah makan 1 botol habis,memang ada perubahan ketara,breast ni rasa besar dan tegang. Nanti habis botol kedua ,saya update kat u.

RELIAN MASCARA



1 Set = RM30 SM/ RM35 SS
2 Set = RM55 SM/ RM60 SS

BULU MATA PANJANG SECARA INSTANT TANPA MELAKUKAN EXTENSION??
Mascara Relian ini terdiri daripada 2 botol..

Botol pertama adalah botol yg panjang berisi mascara. 

Botol kedua iaitu botol pendek berisi micro fibre.

Fungsi micro fibre adalah untuk menambah panjang dan tebal bulu mata, jadi sapukan dari bahagian akar, jangan ujung bulu mata sahaja.

CARA PEMAKAIAN:1. Sapukan maskara yg ada di botol panjang
2. Kemudian sapukan dengan yang botol pendek (micro fibre)
3. Sapukan kembali maskara yang ada di botol panjang
4. Ulangi step 1-3 sampai mendapatkan hasil yang di inginkan.
5. Waterproof


Gunakan RELIAN MASCARA ORIGINAL sekarang juga untuk menambah panjang bulu mata anda serta kelihatan lebih tebal tanpa memasang bulu mata. Anda hanya memerlukan 3 minit shj ketika menggunakannya, akhirnya mata anda kelihatan lebih cantik dan mempersona seperti boneka.


EMILAY WHITENING CLEAR SPOT & EMILAY COLLAGEN



HARGA : 
1 botol - RM25
2 botol = RM50
5 botol - RM75
10 botol - RM120 

FREE POSLAJU SEMENANJUNG, SBH/SRWK ADD RM5
SMS/ WHATSAPP/ VIBER : 017-385 9187

Emilay Whitening merupakan supplemen pemutih kulit yang terbaru jika anda memiliki masalah kulit kasar dan kusam. Dengan Emilay Whitening Softgel kulit akan kelihatan lebih putih, halus, cerah dan cantik sehingga anda dapat tampil dengan keyakinan diri.

Jangan takut dengan efek sampingan atau bahaya dari Emilay Whitening Softgel kerana bahannya dijamin dari 100% tumbuhan serta ekstrak vegetables. Diantaranya :

1) GRAPE SEED / ANGGUR
2) ALOE VERA
3) PEARL/ MUTIARA
4) RUMPUT LAUT

Manfaat Yang Pasti didapat setelah menggunakan Emilay Whitening Softgel :
- Memutihkan
- Menegangkan kulit
- Mengurangkan jerawat
- Menghilangkan bekas jerawat
- Menghilangkan bintik dikulit (taucho)
- Kulit terasa lembut dan kenyal
- Mencegah penuaan 
- Mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat)
- Mntioksidan tinggi
- Menyamarkan kelebihan pigmentasi (bintik hitam, tanda bekas luka)
- tiada ada pengelupasan
- Menghilangkan toksin / racun dalam tubuh

BERAT : 100 GRAM.
KUANTITI : 60 BIJI
CARA PEMAKANAN : 1 BIJI PAGI, 1 BIJI MALAM 
(SEBELUM SARAPAN DAN SEBELUM TIDUR)

Fungsi " EMILAY COLLAGEN PREMIUM USA " :

Membuat kulit lebih lembut, bersinar, cerah & sangat membantu mengoptimalkan proses regenerasi kulit.
Amalkan beberapa hari saja, anda akan dapat merasa kulit wajah anda jadi lembut seperti bayi

Menyamarkan & mengatasi flek hitam & kedutan ( Anti Wrinkle )

Melambatkan proses penuaan diri ( Anti Aging )

Membuat luka-luka sembuh lebih cepat, bahkan bekas-bekas luka dapat hilang dalam tempoh waktu yang lebih cepat

Kulit tubuh jadi halus dan bahagian-bahagian kering akan jadi mulus kembali

Kuku lebih kuat dan tidak mudah patah

Rambut tidak kusam

Fungsi internal pada sendi dan otot yang dapat dirasakan dalam jangka panjang

COLLAGEN adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaannya kurang lebih mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Ia adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot, dan kulit. Serat collagen memiliki daya tahan yang kuat terhadap tekanan.

Biasanya, setelah usia 25th produksi collagen di tubuh wanita mulai mengalami penurunan. Bahkan, dengan gaya hidup masa kini proses penuaan diperkirakan lebih awal.

Untuk kulit wanita asia (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu )

HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih ALAMI ( Bergantung tingkat putih yang anda inginkan)

DOS : 2 x 1 hr (pagi - malam)
Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)

TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL,SEDANG MENGALAMI GANGGUAN KESIHATANUNTUK HASIL MAKSIMA DISARANKAN DIBANTU DGN PERBANYAK MINUM AIR MASAK & MAKAN BUAH2AN