Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

Ambar Kenanga



SET HAMIL SUAMI ISTERI
SET HAMIL SUAMI ISTERI AK adalah pemakanan lengkap selama 2 bulan atau 60 hari untuk pasangan suami dan isteri yang ingin hamil atau menambah anak termasuk pasangan yang isteri keguguran lebih setahun dan ingin hamil. Terdapat produk untuk isteri dan juga untuk suami dan penyapuan luaran. SET HAMIL SUAMI ISTERI AK hendaklah diambil oleh isteri dan juga suami untuk kesan optima memudahkan mendapatkan zuriat walaupun salah seorang pasangan tiada sebarang masalah tanpa mengira saiz badan.


PRICE :  RM350 (SM)/ SET
                 RM360 (SS)/ SET

Save and bookmark


SET BERSALIN IBU - Ambar Kenanga

HARGA : RM 200-00 (SM) / RM 210-00 (SS)
Free Poslaju (SM)

Istimewanya Set Bersalin IBU; anda TIDAK PERLU
~ Urut/Sengkak
~ Tangas
~ Param / Pilis
~ Pantang Melampau
~ Takut Gila Meroyan

Set Bersalin IBU sesuai untuk ibu-ibu bersalin secara normal , secara pembedahan dan
wanita keguguran kurang dari setahun sekiranya lebih dari setahun amalkan SET SAYYIDA AMBAR.

Ia sungguh ringkas, berkesan dan bertradisi menurut amalan perbidanan Timur Tengah
yang mengamalkan pengambilan rempah ratus semasa bersalin untuk mengawal emosi,
delusi atau gila meroyan, kembali ceria & tenang, mengembalikan tenaga dan
menguatkan badan wanita selepas bersalin dan / atau keguguran.

Dengan mengambil SBI AK anda tidak perlu risau kerana ia mampu membantu membaikpulih
badan & menaikkan rahim tanpa perlu disengkak atau diurut dengan produk kami
TUJU DARAH. Mengecutkan batu meroyan tanpa perlu bertangas serta dapat mengawal
emosi dan kembali ceria dengan produk kami TUJU MEROYAN.

Membuang angin tanpa perlu berpilis atau berparam dan membanyak susu badan tanpa
mendatangkan kesan yang tidak baik pada bayi.
Ini adalah kerana SBI AK telah menyediakan pemakanan lengkap untuk 60 hari
atau 2 bulan dengan hanya 3 produk iaitu

a. Empat (4) botol AK IBU untuk pemakanan selama 60 hari pagi & malam;

b. Satu (1) peket TUJU DARAH untuk pemakanan selama 3 hari waktu pagi sahaja; dan

c. Satu (1) peket TUJU MEROYAN untuk pemakanan selama 3 hari waktu petang sahaja.

LARANGAN: SEMASA MENGAMBIL SET BERSALIN IBU AMBAR, DI LARANG MENGAMBIL
SEBARANG PRODUK MAKANAN ATAU MINUMAN YANG BERASASKAN HERBA & AKAR KAYU!!!

BILA HARUS MULA MAKAN?

a. Ibu Bersalin Normal boleh makan sehari selepas bersalin dan/atau
sekembali ke rumah;
b. Ibu Bersalin Secara Pembedahan boleh mula makan bila doktor benarkan makan
makanan berat dan/atau sekembali kerumah; dan
c. Wanita Keguguran boleh mula makan secepat yang mungkin.

CARA PENGAMBILAN PRODUK SBI AK

1. UNTUK 3 HARI PERTAMA SAHAJA

WAKTU PAGI

1. Makan dua (2) kapsul AK IBU , perut kosong dengan segelas air suam;
2. Selepas sarapan pagi makan dua (2) kapsul TUJU DARAH sahaja.

WAKTU PETANG

Makan dua (2) kapsul TUJU MEROYAN dengan segelas air suam dan mesti makan dalam
waktu yang ditentukan iaitu 5 petang sehingga 7 malam sahaja.

TUJU MEROYAN MESTI DIMAKAN SEPERTI MENYOROK DI BELAKANG PINTU ( mengikut petua).

WAKTU MALAM

Selepas makan malam atau sebelum tidur, makan dua (2) kapsul AK IBU dengan segelas air suam.

2. UNTUK HARI-HARI SETERUSNYA

Makan dua (2) kapsul AK IBU pada waktu pagi dan malam seperti biasa sehingga habis .

**** SELEPAS HABIS PANTANG AMBIL SET SAYYIDA AMBAR UNTUK MEMBERI KESIHATAN DALAMAN DAN LUARAN BERTERUSAN.***



Save and bookmark


SET SAYYIDA- SESUAI PD YG SEDANG IKHTIAR UTK MENDAPATKAN ZURIAT

RM 180.00 (SM) / RM 190.00 (SS)
SET SAYYIDA AMBAR sesuai untuk wanita berkahwin atau wanita yang telah lama bersalin atau
yang tidak pernah mengandung tetapi mempunyai masalah Meroyan / Postpartum blues,
masalah tekanan perasaan, masalah kesihatan dalaman wanita, ketidaksuburan rahim, sakit puan
atau yang ingin mempunyai anak atau menambah anak.

Set Sayyida Ambar membantu melegakan emosi dan tekanan wanita berkahwin.
Ramai Pengguna yang mengalami meroyan semakin pulih disamping
ada yang berjaya menimbang cahaya mata dan membaikpulih serta menyihatkan rahim. Insyallah.
Meroyan satu perkataan yang paling digeruni oleh wanita berkahwin yang
mempunyai anak atau wanita yang tidak pernah mengandung.
Ini adalah kerana Meroyan boleh membawa kepada masalah tekanan perasaan
atau murung yang mana tidak dirawat boleh membawa kemudaratan
umpamanya membunuh diri atau mencederakan anak atau diri sendiri.

Anda bila lagi...
Didalam SET SAYYIDA AMBAR terdapat 4 botol AK WANITA dan 2 peket TUJU MEROYAN.

Skin79 BB Cream



HISTORY: Invented in 2007 based on German laser skin treatment R&D technology, Skin 79 launched the 1st BB cream cosmetic product in the market. Korean celebrities including Song Hye Kyo is amongst the first to use it. It later gained exponential popularity due to its excellent results and more than a million of BB cream products were sold in Korea that year itself. Today, BB cream are being manufactured by many other popular Korean cosmetic brands as well including BRTC, Dr. Jart+, Hanskin, Skin79, Etude, Missha, Skinfood and Liole. It is currently the hottest cosmetic product in Asia and the most popular cosmetic product used by Korean celebrities

Works as a Foundation, but 5 times better!
(It provides coverage just like a foundation, but instead of clogging pores and damaging the skin, it tightens the pores and help improve skin complexion)
What's BB cream? It's Asia's and possibly the World's First All-in-One Cosmetic Product.
BB CREAM = Base + Foundation + Concealer + (Natural Makeup) + Sunblock + Moisturiser + Oil Control + Healing Properties (Skin Regeneration, Pore Tightening, Skin Toning) + Optional Feature (Anti-Wrinkle/Brightening/Whitening)

EFFECT OF BB CREAM:
INSTANTLY AFTER YOU APPLY:
It provides coverage just like a foundation by covering up all acne, pores, marks, lines and uneven skin color spots BUT without clogging the pores/damaging the skin. Instead, it helps tighten pores and improve the skin condition.

AFTER 1 MONTH OF CONTINUOUS USE:
After continuously using it for a month of you, it will leave you with better skin complexion (much smoother, softer and refined skin).
How this works is that every time you use it, it acts as a protective layer which controls excess oil and at the same time giving it enough moisture it to make very healthy. It also protects against all harmful UV rays and environmental damage so that your skin will stay healthy. Plus with its special healing properties derived from its natural ingredients (such as White Hazel, Aloe & Caviar extract) which promotes skin regeneration and pore tightening, the end result after using it for 1 month of more is a much smoother, softer and refined skin that will make your face complexion gorgeous!


SKIN79 Crystal Pearl BB CREAM Lighting 3-D DIAMOND COLLECTION 35g - RM50 
- The Diamond Powder protects sensitive skin from the harmful external environment and radicals.
- Motivated by the light diffusion effects on diamonds.
- Blooming Jewel Complex and Flora Bouquet Complex add shimmer and shine to the skin.

Smart cap design contains BB Cream highlighter. A tint of it on cheeks, forehead and chin for the ultimate glow and glam.

Pat evenly on face.

____________________________________________

Skin79 VIP Gold Collection Super+ BB Cream
Market Price : RM68.00
Our Price : RM55.00

* Excellent serum control. Particularly good for Combination & Dry skin
* Whitening effect
* SPF25 PA++
* Wrinkle Improvement

VIP Gold collection BB Cream contains Gold and Caviar extract that care the skin intensively to make shiny, healthy skin. Suitable for dry skin or those who want wrinkle improvement.
**************************************************

SKIN79 Pink Super Plus SUN (SPF25 PA++)
Beblesh Balm Multi Triple Function Cream (40g)
Market Price : RM68.00
Our Price : RM55.00



* Whitening
* UV Protection (SPF 25 PA+++)
* Wrinkle Treatment
* For normal to oily skin

**************************************************
Skin79 Hot Pink/ VIP Gold Mini BB Cream
Price : RM20.00 (Free postage)




**************************************************
Skin79 BB Cream Miniature Set 5g x 4
Our Price : RM45.00



This Set consist of 4 Skin79 BB Cream Miniature.
1) Skin79 Pink Super+ BB
2) Skin79 Gold Super+ BB
3) Skin79 The Prestige BB
4) Skin79 Luminous Pearl BB
________________________________________________
CAVIAR SERUM
PRICE : RM80.00
Offer Price : RM65.00 (out of stock)



Use nano technology to produce the serum so that it is easily absorbed by the skin. It contains caviar extracts to strengthen the skin elasticity and excellent in moisturizing. It gives the skin a gift of energy and moisture. It?s excellent in re-hydration of dry skin, a wonderful base under make up, will prolong and improve make up wear.
Caviar Extract is rich in vitamins A, D, B1, B2, B6 and micro-elements Co, Cu, P, Si, Zn as well as amino acids like glycine, lysine, histidine, arginine, asparagine. Those ingredients intensify the processes inside the skin cells and at the same time slow down the aging process by moisturizing. A light moisture-retaining film protects the skin against external effects such as UV radiation, the climate, dehydration and pollution. This protection fosters the reduction of superficial lines and wrinkles, thereby improving the skin?s appearance.
************************************************** ***********
Intense Classic Balm UV

Price : RM75 

Our Price : RM65




UV Protection (SPF 20/ PA ++)
Calming & Concealing
It provides excellent concealing of any types of pigmentation or discoloration area on face including acne, couperose, vitiligo, age spots, sun spots and dark circles.
It provides perfect coverage without clogging skin pores. It also has special skincare properties which is soothing properties for acne, readness, irritated skin and helps to return to normal skin function. Protect your skin from sunlight by maximizing UV blocking effect and effectively blocking UVA and UVB the main cause for photoaging.

Halêk ‘Therapeutic Fragrance’


Harga : RM30.00
Poslaju : RM6.00 (SM)/ RM9.00 (SS)

Wangian Aromatherapy Halek
Ianya berbeza dengan wangian biasa yang mana Halek mempunyai aromaterapi yang mampu membangkitkan rasa keinginan (sense of desire - to excel, success etc) yang positif di dalam diri anda.

Didatangkan di dalam botol 15ml (roll on) - 2 wangian beraroma yang berbeza.

Wangian ini tidak merebak dan hanya boleh dihidu oleh si-pemakai dan yang berada dekat dengan si-pemakai.
Boleh dibawa solat kerana tidak mempunyai alkohol.
Testing kepada diri sendiri dan ahli keluarga, wangian berpanjangan sehingga 8 jam atau lebih.


Halêk dibuat daripada ramuan asli tumbuh-tumbuhan, buah-buahan dan campuran manisan yang diadun ke dalam larutan minyak zaitun .
Ia bebas dari kandungan bahan alkohol dan tidak mengandungi sumber bahan berasaskan dari haiwan.
Bahan-bahan ini diadunkan mengikut kaedah tertentu dari Turki dan diimpot khusus untuk proses campuran dan pembotolan di kilang kami di bawah pengawasan ketat untuk menjamin kestabilan dan konsistansi produk.Halêk, adalah satu-satunya produk kami yang menawarkan bauan yang unik dengan kelembutan istimewa yang mampu memukau setiap pengguna.
Tambahan pula bauannya mempunyai ciri-ciri rawatan teraputik yang kuat.
Elemen pemulihan teraputik ini merupakan satu rahsia pengamal perubatan tradisional Turki.
Ia mampu memberi ketenangan dan rasa tenteram yang dapat membantu mengurangkan rasa tertekan ( stress ) .
Bauan produk yang wangi menyelubungi pengguna dalam lindungan ‘invisible mist’ memberi kelebihan kepada Halêk berbanding produk-produk yang lain.

Cara Penggunaan untuk kesan Aromaterapi:
1. Gosok di atas tapak tangan dan perlahan-lahan sapu ke atas kedua-dua belah bahu

2. Ulangi prosedur di atas dan urut kedua-dua tapak tangan sebelah atas dengan memberi tumpuan kepada kawasan urat

3. Akhir sekali, sapu kawasan dahi, sampai ke cuping telinga, pipi dan di akhiri di kawasan dagu.

(Amalkan penggunaan di atas dua kali sehari selepas mandi pagi dan malam)

CYLEINA ORGANIC SOAP (OUT OF STOCK)



Sabun CYLEINA adalah sabun yang 100% organik.
Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang TERBAIK.
Satu produk yang HEBAT!

SABUN ORGANIK CYLEINA DIPERBUAT DARI TUMBUHAN DAN BUAH2AN YANG DITANAM SECARA ORGANIK.
IANYA BEBAS DARIPADA RACUN SERANGGA, BAHAN KIMIA DAN PEWARNA.

DIBUAT DENGAN CARA PROSES PEMBEKUAN TRADISIONAL.
IA JUGA BEBAS DARI PARABEN DAN BAHAN KIMIA SABUN.

Bahan-bahan utama dalam sabun CYLEINA

Cyleina Organic soaps are hand made with the traditional cold-process method
and utilize whole or organic(this means grown without pesticides) herbs,organic jasmine rice,
aromatherapy grade pure essential oils and exotic nut and fruit oils such as organic rice bran,
and grape seed or rich, nourishing butters such as organic shea,
organic cocoa and honey, which add vital moisturizing properties to the characteristically creamy,
luxurious lather of our natural hand made soaps - free of harmful chemicals,
preservatives, and colorants.


This explains why your skin just feels amazing after each use.
Cyleina assures you that you always feel that way because CYLEINA IS SKIN CONFIDENCE!

Save the environment with Cyleina's Malaysia

1.Cyleina's Soap is made of pure natural ingredient,
it's free of paraben preservatives and soap hardener,
let ur skin deserve the best of nature.

2.Cyleina's Soap uses least packaging, to reduce rubbish.

3.Cyleina's soap is a non-chemical soap, it's a own-make organic soap.
Cyleina's Malaysia will donate 3% to WWF (World Wide Fund For Nature) on every time you purchase.



~ Black Pearl (45G) - Whitening, Antiaging, Moisturizing & Cure Acne

~ Rice Bran (125g) - Whitening & Skin Problem (sinus,sensitive,acne), glow & sekatakan warna kulit
(x sesuai utk kulit yg sedang melalui proses peeling)

~ Kojic (125g) - Strong Whitening & Sensitive Skin (allergies, excema, rashes, pimples, sinus)

~ Strawberry (125g) - Whitening, Blemished & Sunburnt Skin

~ Tomato (125g) - Whitening, Oily Skin & Large Pores

~ Grapeseed Extract (125g) - Fast, effective Whitening & Skin Renewal (Gluta)

~ Batangas Coffee (125g) - For Skin Exfoliation & Smoothening

~ Papaya Goats Milk (125g) - For skin Whitening, Moisturizing & Smoothening

Normal Price : RM20/Bar
Now : RM18/Bar
1/2 bar = RM10 (beli 1/2 + 1/2 = RM18)
1/4 bar = RM5

Boleh campur2 jenis sabun
Postage (Poslaju) : 1-4 bars RM6 S/M, RM9 S/S
Postage (Pos Express) : 1-4 bars RM4

TESTIMONI

(Originally Posted By Kimmi 5 may 2009)
dear, tried my soap edi!Gosh, i have to say tat i love my rice bran soap so soo much! i can feel/see the effectiveness better than the black pearl soap!anyway, both soap are good but now for me the no 1. It is definitely the rice bran soap! the smell is heavenly yummylicious! it smells so nice + really delicious until u felt like eating it! but dun worry, its not tat 'chemical' smell or anything, but its totally the natural fresh smell of the soap!wat i love the most bout the rice bran soap is it does brighten up my skin (my friend even take a quarter of mine after trying it yesterday)!the best thing is the soap helps to prevent the pimples from popping out + dried up the pimples (wont dry out ur skin, dun worry) so tat is way much this u can see the result after first use (at least for me!) and i think it does helps to lighten up my scars as well!OMG, i cant wait to see more result after one week/month usage! Nice soap to zap the zits and make ur skin problemless.

************************************************** ***************
(Originally Posted by Mulan 29 April 2009, 01:04 PM)
hey i used rice bran on my face for 1 month and would like to share result here:
week 2- pimples controlled
week 3- scar/ dark spots start to lighten or disappear/skin whitens a lot
week 4- almost problemless sure will buy from u again. this time wanna try black pearl

************************************************** **********

Originally Posted by bluebear
sy da lama juga la guna sabun nih. Susah la nak dapat kdg2 sb sabun ni pre order selalunya. Hepi sesangat coz jual kat cni. sabun ni x mengelupas and x ada side effect. Makin elok ada ler hehe. Sy pernah post my posting kat thread ketrampilan wanita kot pasal jerawat n bekas2 jerawat. Before this....aiyoooo mcm nightmare je muka ku ini. Maklumlah, masa dulu x geti jaga pastu main cincai aje sapu tah apa2. Bila da masuk U ni, down gak la sb tgk muka mcm tar jalan tuh, jerawat jgn cakap la...hehe...x cukup jari tangn nak mengiranya. Then saya pakai Cyleina ni (Rice Bran) hehehehe......muka sy ....dah licin woo. Sy x pakai lg dah apa2 cream, cukup dgn sabun dgn sun block jer kekeke...jimat3. Memula pakai tu. mcm sceptical gak la, yela bleh ker benda2 murah ni berkesan, even yg mahal2 pun kdg2 x jalan, tp da lama2 waa.....words can't describe la. Kena cube dulu baru taw. Skrg ni nak try plak tomato (saja2 beralih angin). Sb sy ni putih. kalau dapat pipi pinkish2 gitew sti best. Tomato ada lycopene. Tu yg nak try pula tu hehehe. Dulu x yah pakai blusher sb muka sy ni mmg dah sedia 'merah' sb jerawat2 yg mencanak tu hehe (benci2 bila ingat balik). skrg ni da clear, gatal2 plak nak pinkish2 kan siket pipi tu hehe.

************************************************** ************
Originally Posted by bluebear
sabun ni macam sabun biasa but best la, x mengeringkan pun muka saya. That's why x ada gelupas2. Dia heal our skin naturally. Abg saya pakai sabun ni kat badan coz dia ada jerawat badan. Now da bertambah baik da, plus bekas2 kesan dia garu2 tu pun da pudar2 sangat but x hilang sepenuhnya lagi coz faham2 ajelah, boys ni kdg2 malas sikit. Berbuih mulut mak saya suh dia gosok kat badan. Kiranya sabun2 Cyleina ni mmg best lah. x rugi beli pun. harga dia pun x semahal sabun2 laen

************************************************** *********
Originally Posted by bluebear
dalam hujung bln 1 aritu saya start pakai,then dalam awal bln 3 aja da nampak perubahan ketara. Dia kecutkan semua jerawat n at the same time lighten those acne marks. If yg mcm acne scar (lubang2) tu, sy x sure pula coz mine is acne marks (yg brown and red spot tu). Sy pakai 3 kali sehari; pagi, ptg pas blik kuliah and before tidur. Sabun tu sy potong kecit2 and simpan dalam container (jgn dedah pd panas sgt sb dia leh melt bcoz it's natural and preservatives free).Emm sy just pakai sabun jer sb cyleina ni x ada produk2 skincare lain. MY regime: sy x pakai moisturiser, toner jarang2 (if rajin aje but most of the time malas), mask n scrub lg la sy x pakai hehe. Sy totally depends pada sabun ni aja la. So sy yakin 100% sabun ni la yg heal kulit sy from pimples sume tu sb sepanjang tempoh dia nak baik tu sy x pakai apa2 produk selain sabun cyleina ni and sunblock (any brand will do).

************************************************** ************
Originally Posted by shaila
sis...ila dah try sabun 2...mmg bkesan...2-3 ari pkai dah rase kesan nyr...kulit ila makin licin...yang bagus nyr...kulit tak mengelupas dan merah tak seperti sabun2 lain yang mengelupas dan menjadikan kulit makin nipis...sabun ni sgt bagus...so kpd pembeli2 di sini cubalah cyleina soap ni....its naturally heals ur skin problem...

************************************************** **********
QUOTE(`twinkles @ Jan 21 2009, 06:25 PM)
Hi dear I am back! But not for long because got to continue my exams soon

Anyway, here's my review after using the soaps for around 3-4 weeks.

Rice bran-I got praises that my legs are fairer after the first use,
and nowadays after I have used it for a few weeks, my scars have been
lightened about 50%! The scars could not be lightened at all previously
but rice bran helps to lighten them in just two weeks! Thumbs up! Now
using it on my face for a week already, going to report the progress
soon.

Black pearl- Used on my face for a few weeks with slight
improvements on drying up whiteheads. However, I am using it now on my
body and it makes my skin so smooth and looks more even toned!

Tomato-Used it on my body a few times already, so far cannot notice
anything yet. Hope it will show more improvements on my skin tone soon

I am so loving them, going to be their ultimate fan already

************************************************** *********

QUOTE(aNGeLs @ Jan 4 2009, 05:05 PM)
i've tried both best selling - Rice Bran *HG* and Black Pearl. neway,
wanna share bout my new love for tomato soap. received and started
using it bout weeks ago. eventhough its a whitening soap, but im not
digging out for its whitening purpose.

i have an oily skin especially on t-zone. name it, i've tried bout hundred products *focus on cleanser* to get rid of my oily skin from branded to brandless, huhu... but none seems worth my money. the close one for me is Nivea's but still keep searching on the best one.

back to the tomato soap. i get it juz for the sake tat it has been described as "especially formulated for those who have oily skin with large pores". neway, seriously cyleina never let me down on the 1st try. i can feel my pores tightened, skin become more supple and oil-free. wit
everyday/continuously use, my skin can keep oil-free for more than 6
hours without drying. tats really another plus point. i dun really need
to carry around my compact to touch up all the time or need to blot
often now. bout the whitening part, its a plus plus point for me as it
does helps to lighten up the acne marks. now i super love both Rice
Bran and Tomato soap most!

neway, the downside of the soaps is only tat i prefer a cleanser in a tube than bar type as i do travel alot, haha... but since i cant leave it behind now, so i carry it in a small container.

grab it fast! 1 bar can keep me for more than 2months+-

______________________________________________________

~ CHOOSE YOUR CYLEINA SOAP NOW ~
FOR SKIN WHITENING: black pearl, papaya goat's milk, kojic, strawberry soap, glutamaxxx
FOR SKIN EXFOLIATION: batangas coffee, papaya goat`s milk, rice bran, strawberry
FOR SKIN MOISTURIZATION: honey oatmeal, shea butter, lavender, grapeseed extract, seaweeds soap.
FOR SMOOTHENING: honey oatmeal, papaya goat's milk, rice bran, batangas coffee, shea butter, chocolate milk soap.
ANTI-OXIDANT: batangas coffee, kojic, glutamaxxx, rice bran, tomato, strawberry.
FOR DRY SKIN: shea butter, honey oatmeal, lavender, papaya goat's milk, chocolate milk, grapeseed extract soap
FOR PIMPLES/OILY/ACNE : tomato, kojic, ricebran
FOR STRETCHMARKS: shea butter
FOR BLEMISHES: kojic
FOR WRINKLES: black pearl, kojic, strawberry
FOR DULL LOOKING SKIN: batangas coffee, rice bran
FOR ROSY SKIN: tomato


BLACK PEARL ORGANIC SOAP ~ BEST SELLING (OUT OF STOCK)


Cyleina Organic Black pearl inspired soap made from the finest high grade quality of arbutin, collagen oil, licorice and Vitamins C & E. Only the best ingredients that mother nature can give are used in this exquisite creation.

weight: 45 gms

Cyleina Organic Black pearl inspired soap made from the finest high grade quality of arbutin, collagen oil, licorice and Vitamins C & E. Only the best ingredients that mother nature can give are used in this exquisite creation.

Recommendation: This product performs best when used continually. recommended for darkened mature skin.

*What does it do:

•arbutin and licorice in the black pearl whiten skin tone instantly!
•lightens dark spots caused by sun exposure and pimple scars
•effective in lightening dark underarms and inner thighs caused by imbalanced hormones chemical burns from deodorants
•delays wrinkle formation with its collagen content
•safe, gentle and will not sting
•see results as early as first use

************************************************** ***************

RICE BRAN ORGANIC SOAP (OUT OF STOCK)


A source of vitamin E complex, antioxidants and other micronutrients to help fight free radicals and combat the effects of aging. Rice bran's natural enzyme will helps to dissolve dead skin & blemishes, while retaining moisture.

Ingredients: Palm Oil (Elaeis Guineensis), Coconut oil (CocosNucifera), Water (Aqua),Brown sugar, Lavender oil,Geranium oil, Grapefruit seed extract, Rosemary oil, Acapulco Rice bran enzyme, Palmarosa oil, Maychang oil, Silk powder, Benzoin oil,Cedar wood oil, Mineral water(nigari), Soy bean extract

What does it do:
•Whitens Skin Tone Instantly
•Lightens Dark Spots & Pimple Scars
•Effective in Lightening Underarms and Inner Thights
•Heals Skin Allergies & Disinfects Pimples
Exfoliates Dead Skin Cells & Smoothens the Texture of Your Skin

Recommendation:
*for healthy white and flawless skin is the promise of rice bran soap by cyleina
*heals skin allergies,
*disinfects pimples,
*smoothens the texture of your skin and
*exfoliates dead skin cells making you totally skin confident

************************************************** ********
KOJIC ORGANIC SOAP


Kojic soap is a powerful anti-oxidant with pure natural whitening agents, this triple action skin whitening soap ensures a clear, smooth even toned complexion. It helps repair existing skin damage, preventing wrinkles that are signs of skin ageing, and improve the overall condition of the skin leaving it more vibrant healthier glow.

Kojic acid was discovered as a natural product derived from a mushroom in Japan. This is considered a very important ingredient in cosmetics because of its medicinal properties. It has been successfully used to lighten pigment spots and skin discoloration and considered as a popular inhibitor for melanin. At present, it is used in various kinds of cosmetic therapies for pimples, freckles, acne, sunburn, eczema, skin blemishes and other skin problems.

************************************************** *
STRAWBERRY ORGANIC SOAP


Strawberry's heart-shaped silhouette is the first clue that this fruit is good for you. Anthocyanins, the pigments that give strawberries their characteristic deep red color, are powerful antioxidants that have anti-inflammatory properties which help protect cells from free radical damage.

A cup of sliced strawberries contains as much vitamin C as one cup of orange juice, and vitamin C is essential for maintaining strong connective tissue in skin. In other words, strawberries may help keep your skin plump and healthy and stave off wrinkles.

Strawberry is a scrub bar made from Baguio strawberries sprinkled with poppy seeds for added exfoliation. Great for sloughing sun burnt skin and in fast skin whitening.

************************************************** *******

TOMATO ORGANIC SOAP (OUT OF STOCK)

Tomatoes have high vitamin content and are a rich source of the antioxidant nutrient, lycopene. This is the red pigment contained in tomatoes. Lycopene counter the ageing effects on the skin, by cutting out the number of free radicals in your body.

Capture the health benefits of tomato to your skin by using CYLEINA ORGANIC TOMATO SOAP! Made from red and ripe organically grown tomatoes, CYLEINA ORGANIC TOMATO SOAP counters oily skin by absorbing surplus oil. The tonic benefits of tomato deeply cleanses and tightens the pores. Alpha-Hydroxy Acids found in tomato helps get rid of pimples and acne through its gentle exfoliating action and this also results to getting your cheeks a rosy hue and your body a fair glow!

~Capture the health benefits of tomato to your skin by using this soap.
~Made from red and ripe organically grown tomatoes, it counters oily skin by absorbing surplus oil.
~The tonic benefit of tomato deeply cleanses and tightens the pores.
~Alpha-Hydroxy Acids found in tomato helps get rid of pimples and acne through its gentle
exfoliating action and this also results to getting your cheeks a rosy hue and your body a fair
glow!=contains rich tomato extract that is rich in AHA(Alpha Hydroxy Acids),
peels dead skin cells and speeds up cell renewal. great for drying acne
~Recommendation: Oily skin with big pores and pimples-prone skin

************************************************** ******
GRAPE SEED EXTRACT ORGANIC SOAP (OUT OF STOCK)


Grape seeds contain antioxidants which fight free radicals that damage the skin. It is a preferred cosmetic ingredient for damaged and stressed tissues, possessing regenerative and restructuring qualities which allow a better control of skin moisturization. It can help skin retain the normal structure of cells.

Enjoy the restorative property of grape seed extract with Cyleina Organic Grapeseed extract Soap. Now infused with glutathione compound for skin whitening effect!

~It can help skin retain the normal structure of cells.
~Enjoy the restorative property of grape seed extract with Cyleina Organic Grapeseed extract soap
~Now infused with glutathione compound for skin whitening effect!

**************************************************
BATANGAS COFFEE SOAP

The deep, dark, rich color of this soap is reminiscent of Batangas coffee.
It is blended with freshly ground coffee beans which enhance the scent and provide texture for skin exfoliation.

Caffeine that is found in coffee has been proven to increase blood flow,
which can be extremely beneficial in the topical treatment of cellulite.
Coffee has been shown to have a high level of antioxidants,
which helps in enhancing the smoothness of the skin.
Caffeine will do more than simply wake you up;
it will revive your dull-looking skin as well.

**************************************************

PAPAYA GOAT'S MILK SOAP

Papain enzyme in papaya fruit was proven to have exfoliating properties when applied to the skin. By removing dead skin cells, papaya helps produce younger, healthier looking skin. Papaya is also used to lighten the skin, leaving a radiant, glowing complexion. Papain which works topically, seek to inhibit tyrosinase, the enzyme in our skin pigment cells (melanocites) which make melanin. Melanin is the pigment that gives skin its color. Dark skinned individuals have more melanin than light-skinned individuals.

Goat's milk has been used for centuries as a luxurious beauty aid. The low pH level of goat milk is close to our skin's pH, making it a very gentle cleanser. Goat milk also contains alpha-hydroxy acids (AHAs), which are known for their restorative and rejuvenating qualities. Lactic acid in goat's milk helps in smoothening skin by exfoliation, and it also contains Vitamins A and D, whose benefits include giving skin strength and suppleness.

Capture the superb benefits of papaya and goat's milk with CYLEINA ORGANIC PAPAYA GOAT'S MILK SOAP! This is higly recommended for individuals who want to lighten their skin color without drying and irritating their sensitive skin.

************************************************** ******
GLUTA-MAXXX ULTIMA (GLUTATHIONE SOAP - RM25)

The ultimate in SKIN WHITENING created with the powerful triple blend of Glutathione, Alpha Arbutin and Claire Blanche provides intense skin whitening action while the Grapeseed Extract acts as anti-oxidant making it safe and gentle to the skin.

BENEFITS with continuous usage:
1. Skin Whitening.
2. Moisturize the skin.
3. Anti-oxidant

Direction:
Use morning and evening by gently rubbing the soap on skin. Rinse thoroughly.

WAJAH CERAH BERSERI - SABUN SUCCI MAGIC POWDER
Harga Pengenalan Free Postage : RM35 (Semenanjung), RM39 (Sbah/Swak)

Diperkayakan dengan Trehalose yang serta merta mengunci KELEMBAPAN dan PENGHIDRATAN dalam kulit.
Ia boleh membersihkan kekotoran, membantu mengekalkan kelembutan dan kelembapan kulit serta membolehkan kulit kelihatan lebih muda, memberi kesan pemutihan dan pendingin bebas pengawet.

Serbuk Pencuci SUCCI sesuai untuk LELAKI & WANITA yang menghadapi masalah kulit muka yang berpanjangan. Serbuk Pencuci SUCCI akan menyelesaikan masalah anda.

Di bawah adalah cara penggunaan Serbuk Pencuci SUCCI:-
~ Basah Tangan Anda
~ Tuang Sedikit Serbuk SUCCI ke Tangan Anda
~ Gosokkan Dengan Kedua Belah Tangan
~ Sapukan Pada Muka Dengan Gerakan Urutan Muka( Bawah ke Atas )
~ Ulangi Selama 2 minit
~ Bilas Dengan Menggunakan Air Yang Bersih Sehingga Bersih
~ Keringkan Muka Anda Dengan Tuala / Kertas Muka yang Bersih.
Anda akan merasakan perbezaan di kulit wajah anda setelah menggunakan Serbuk Pencuci SUCCI.

Kesan-kesan yang akan anda rasa ialah:-
Kulit wajah anda akan terasa SEGAR, TEGANG DAN LEMBAB.
Kulit wajah anda tidak berminyak lagi
Untuk Kulit wajah yang berjeragat akan kelihatan seperti seakan-akan menggelupas, ini harus diulangi setiap hari.
Kulit wajah anda akan terus kelihatan sihat, segar dan bermaya untuk sepanjang hari selepas penggunaan SUCCI