Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

AS Beauty 3 in 1



Diformulasikan menggunakan air dan lumpur gunung berapi dan diperkayakan dengan Vitamin E bagi memulihkan kulit yang bermasalah. 
Ia bertindak meningkatkan  metabolisme kulit dengan penjanaan sel-sel baru. 
Berkesan menghilangkan jerawat, jeragat, parut dan bekas jerawat, mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit lebih sekata dan tidak lagi kusam.

Kesan boleh dilihat seawal SEMINGGU penggunaan.


Mendapat Kelulusan dari Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan
NOT101103272K As Beauty Day Cream 22/11/2012
NOT101103172K As Beauty Night Cream 19/11/2012
NOT101102420K As Beauty Soap 11/11/2012

AWAS !!! AS Beauty tidak pernah membuat PENJENAMAAN SEMULA
(rebranding) pastikan yang ORIGINAL.

Set As Beauty 3 in 1

Set As Beauty mengandungi:-
  • Vitamin E Soap (menghilangkan sel-sel mati dan kesan parut pada kulit wajah),
  • Day Cream (menghaluskan kulit dan bertindak sebagai krim pelindung UV)
  • Night Cream (membuang sel-sel mati, noda hitam, parut jerawat, memutih, menggebu dan menghaluskan kulit wajah)

Harga : Set Besar RM120.00 SM / RM125.00 SS (free pos) - pemakaian utk 3 1/2 bln
Trial pack RM50.00 + RM5 poslaju SM/ RM55.00 + RM8 poslaju SS) - pemakaian utk sebulan


Cara penggunaan Produk AS Beauty 3 in 1

  • Vitamin E Soap - cuci muka sekurang-kurangnya dua kali sehari, lebih pun x apa..
  • Day Cream - digunakan pada siang hari sebagai alas bedak/melindungi dari sinaran cahaya UV
  • Night Cream - digunakan pada malam hari untuk merawat wajah
*krim tak payah sapu tebal2..sapu nipis je dah cukup.
Sabun perlu disimpan dalam bekas yg tak berair,biar sabun tu dalam keadaan kering.

Faedah penggunaan AS Beauty

  • Mencerahkan wajah
  • Menghilangkan/ mengatasi masalah resdung, jeragat, jerawat kronik dan bekas jerawat
  • Mengecilkan pori-pori dan menegangkan wajah
  • Wajah kelihatan cerah dan berseri secara semulajadi
  • Menghilangkan kekusaman wajah dan kulit yang tidak sekata.

RINGKAS! SELAMAT! BERKESAN! BERBALOI!

- sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur, wanita
mengandung dan lelaki.

- kelulusan KKM juga 100% BEBAS HYDROQUINONE

*MURAH! JANGAN RAGU!

ANDA PASTI TIDAK MENAFIKAN KEBERKESANANNYA.



Persediaan Sebelum Menggunakan As Beauty : 

1. Untuk memulakan pemakaian produk muka As Beauty, seeloknya muka dielakkan / berehat dari memakai sebarang produk dalam masa 2-3 hari.

2. Pemakai perlu berhenti memakai produk penjagaan wajah jenama lain (Olay, natasya, tia amelia, bio essence, SKII dan lain - lain) sebaik sahaja mula menggunaan produk muka As Beauty.

Ketika Menggunakan As Beauty :

1. Hari pertama - hari ke-3 , hanya pakai krim siang dan sabun sahaja. JANGAN pakai krim malam.

2. Hari ke -4 malam barulah boleh mula menggunakan krim malam.

3. Seeloknya , bermula dari hari pertama hingga hari ke-7, anda tidak boleh memakai apa2 seperti bedak, foundation, BB cream, compact, two way cake dll selepas memakai Day Cream

4. Jika anda nak juga pakai bedak, bolehlah mencuba selepas hari ke-3 / 4. Jika tiada apa2 reaction, maknanya bedak itu serasi dgn produk as beauty dan juga muka anda. Hati - hati kerana tidak semua bedak serasi dengan As Beauty ok!!


Kesan - kesan Sementara Pada Awal Penggunaan Produk As Beauty : 

Antara kesan - kesan biasa yang dialami oleh pengguna ketika mula2 menggunakan produk As Beauty adalah :

1. Sedikit gatal merenyam especially time pakai krim malam
2. Muka terasa panas
3. Muka sedikit merah
4. Ruam - ruam halus
5. Pengelupasan halus

Kesan ini biasa berlaku akibat tindak balas As Beauty kepada produk lama yang mempunyai bahan kimia yang tersimpan di bawah lapisan kulit. Ini adalah tindak balas yang biasa berlaku ketika dalam proses pembaik pulih kulit yang dilakukan oleh As Beauty.

Nasihat yang biasa saya berikan pada pelanggan adalah teruskan pemakaian krim siang dan sabun macam biasa KECUALI krim malam hendaklah diselang2kan penggunaannya (selang 2, 3 hari).

Tindak balas ini biasa berlaku dalam tempoh 7-14 hari. Jadi apabila anda mengalami perkara ini, JANGAN sesekali campur pakai produk lain selain As Beauty je.

Tips Menyimpan & Menggunakan As Beauty Supaya Lebih Jimat dan Tahan Lama


1. Sabun Muka As Beauty hendaklah sentiasa kering. Jangan dibiarkan ia kembang, berendam atau berlendir ye.. nanti hilang zat dan keberkesanannya

2. Sabun Muka yang saiz besar / penuh boleh dibahagi 4,6,8 mengikut kehendak masing - masing supaya lebih jimat. Ada pengguna yang bahagi 3 sabun trial dan hasilnya, ia mampu bertahan sehingga sebulan setengah!

3. Pakai krim siang dan krim malam secara nipis. xperlu tebal kerana hasilnya tetap sama. Sebelum itu, muka hendaklah dibiarkan lembap supaya sapuan krim lebih mudah dan rata.

4. Krim malam boleh diselangkan penggunaannya apabila anda telah berpuas hati dengan hasilnya. Kali ini sapuan lebih bertujuan untuk penjagaan bukan rawatan.


Cara Pemakaian Produk As Beauty


  • Cuci muka dengan sabun AS Beauty sekurang-kurangnya dua kali sehari .
  • Krim putih (Night Cream) di gunakan pada malam hari untuk merawat wajah.
  • Krim kuning (Day Cream) di gunakan pada siang hari sebagai alas bedak/melindungi dari sinaran cahaya UV.
  • Jika anda memakai Serum Facial Anti Ageing, serum tersebut hendaklah dipakai terlebih dahulu sebelum krim siang / krim malam
* Sapuan kedua – dua jenis krim adalah nipis sahaja.

Perincian Penggunaan As Beauty :

1. Pada waktu siang :

Selepas mencuci muka, lap muka tapi jangan terlampau kering. Biarkan sedikit basah. Ambil secalit krim siang dan ratakan dimuka. Fungsi air adalah supaya sapuan krim lebih mudah dan rata diseluruh muka. Ini kerana krim ini sgt pekat.Krim siang dipakai setiap hari sebagai alas bedak dan untuk perlindungan sinaran UV

2. Pada waktu malam :

Selepas mencuci muka, lap muka tapi jangan terlampau kering. Biarkan sedikit basah. Ambil secalit krim malam dan ratakan dimuka (jika pedih, jangan pakai krim malam dahulu tetapi teruskan dengan pemakaian sabun dan krim siang untuk 2 atau 3 hari).

Antara kesan biasa krim malam pada peringkat awal penggunaan adalah :
Sedikit gatal ditempat – tempat yang bermasalah
Pengeluaran minyak berlebihan (4 - 7 hari)
Pengelupasan halus, sedikit kering dan kesat (biasa berlaku bagi kulit yang bermasalah / kurang
mendapat penjagaan yang wajar)

Penggunaan krim malam boleh dikurangkan pemakaiannya (selang 3 – 4 hari) sebagai penjagaan bukan rawatan.

Testimoni




Gambar ni aku tak edit kasi cerah ke, kasi gelap ke, TAK! Memang TAK EDIT. Jujur habis k. Boleh nampak beza dia. Its neutral, original! Memang puas hati pakai produk ni. 
Memang berkesan. 



Hamidah Hamid

Saya bukanlah seorang yang terlalu memiliki masalah kulit yang serius, dan pelbagai produk saya cuba, hasilnya semua sama sahaja. Setelah diperkenalkan dengan produk As Beauty ini, saya berasa ragu - ragu sehinggalah kawan saya menggunakannya dan kesannya kelihatan begitu ketara sekali. Saya pun menggunakan trial pack untuk melihat keserasiannya dengan kulit saya.. Ternyata dalam tempoh sebulan sahaja, kulit saya yang sebelum ini kusam , jeragat dan berpigmentasi kelihatan lebih bersih, gebu dan lebih berseri.





Najihah Sudi
Masalah sebelum menggunakan As Beauty :

1. Wajah kusam
2. Bekas jerawat
3. Jeragat
4. Kulit Kasar & gelap
5. Pori - pori besar
6. Tona tidak sekata
7. Blackhead
8. Whitehead

Mula menggunakan As Beauty pada 8 Disember, 2011 hanya kerana hendak membantu jualan rakan baik. Tidak pernah mencuba produk tempatan kerana tidak yakin dengan mutunya dan juga risau berlaku pengelupasan.

Setelah menggunakan As Beauty :

1. Wajah nampak cerah
2. Lubang pori - pori semakin mengecil
3. Bekas Jerawat beransur hilang
4. Jeragat hampir tiada
5. Kulit nampak dan terasa sangat halus dan lembut
6. Tona muka sekata
7. Blackhead & Whitehead hampir tiada

Alhamdulillah.. terima kasih kepada rakan dan Tahniah kepada As Beauty..


Ija Zain

Dulu muka saya gelap serta kusam sekarang dah terbukti dengan produk AsBeauty ternyata .. muka lebih cerah , bersih walaupun tanpa makeup sentiasa nampak berseri .Bertukarlah dengan segera dengan produk Asbeauty hasilnya pasti memuaskan anda. Cuba , try ,test dan tengok .Klu tak percaya cuba dulu baru tau.Dulu sebelum saya menggunakan AsBeauty saya ingat produk ni biasa je, Permulaan memakainya saya pakai untuk sebulan kesannya tidak berapa nampak berkesan kulit rasa gatal2 dan kering sedikit kemudian bila mencuci muka dengan sabun Asbeauty kulit rasa selesa dan kulit muka rasa bersih. lama- kelamaan kulit muka jadi cerah sedikit demi sedikit. Pemakaian AsBeauty kena banyak bersabar untuk menampakkan hasilnya kena le rajin menggunakan AsBeauty. Sekarang Alhamdulillah inilah hasilnya cantik untuk diri sendiri dan suami bukan untuk orang lain , klu orang lain nak cantik gunalah AsBeauty .







Sebelum saya menggunakan produk As Beauty, kulit wajah saya berjerawat teruk, berminyak, kusam, berparut jerawat dan warna kulit tidak sekata. Nampak lebih tua dari usia sebenar.Wajah saya gelap dan tidak berseri kerana selalu terdedah pada sinaran matahari.Saya telah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berhasil sehinggalah saya menggunakan produk As Beauty ini, kulit wajah saya kembali berseri, jerawat dan parut jerawat telah hilang. Saya yakin dengan As Beauty.Terima kasih As Beauty.





As Beauty telah merawat masalah seorang pelanggan dalam masa hampir 2 bulan.. paling kagum sebab kakak ni hanye guna sekotak trial dalam masa 2 bulan.. sangat pandai berjimat. Pakai nipis2 pun tetap nampak kesan!! sekarang masih tinggal sedikit lagi jerawat untuk dihapuskan.


Azza
salam...just nk share...saya pengguna as beauty hampir 2 bulan...dulu muka saya sgt teruk berjerawat & bernanah..bermacam2 produk telah saya cuba hingga ke treatment pakar professional pown saya dh buat...jerawat mmg hilang but after 2 or 3 month kulit saya akan berjerawat semula..malu untuk berdepan dgn rakan2 & jiran sekeliling...bila keluar kena pkai foundation tebal2..but now, saya dh x segan lagi nk kuar coz why kulit saya dh x mcm dulu...SANGAT YAKIN dgn AS BEAUTY...THANKS AS BEAUTY sbb kulit saya sekarang semakin cerah & jerawat kurang sedikit demi sedikit...sgt happy...jimat & berbaloi..