Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake 50gm

Kokuryu Super Summer Cake merupakan produk yang menggunakan teknologi Jepun dan dikilangkan di Filipina Cherry Laboratory.

Ia dipanggil BEDAK ARAB kerana pada asalnya ia dikeluarkan untuk di pasarkan di Negara-negara Arab.

Bedak Arab merupakan sejenis powder yang digabungkan dengan krim kecantikan secara saintifik membentuk powder, foundation, moisturizer dalam satu (3in1)

Amat senang dipakai. 
Beberapa minit sahaja menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!



Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab):
Bedak MAGIC 3 in 1 - (moisturizer + foundation + powder)
Formula kecantikan yang sangat unik.
Tidak menggelapkan atau menghitamkan kulit anda, menutupi bintik-bintik dan selaraskan noda kulit yang tidak sekata...

- 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder)
- Tahan selama 8 jam (boleh diguna sehingga 3 bulan dan lebih mengikut cara pemakaian masing2)
- Halal - boleh diguna ketika solat
- Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya 'dap'kan tisu pada muka)
- Berbau wangi
- Selepas dipakai akan mengikut warna darah

- Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat
- Muka semakin lembut & gebu
- Menjimatkan masa & wang
- Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan


Bedak Arab ni dapat sijil halal dari Majlis Dakwah Islamiah Filipina (IDCP), sebuah badan bukan kerajaan yg diiktiraf & berdaftar. Jika di Malaysia kita ada JAKIM. Dicipta menggunakan teknologi Jepun,dibuat di Filipina dan dipasarkan di negara-negara arab..


1. Berat bedak ini 3 ke 4 kali ganda dari berat bedak biasa di pasaran, iaitu berat bedak ini 50gram.
2. Mengikut pengalaman pelanggan yang telah menggunakannya, penggunaan bedak ini boleh bertahan selama lebih dari 3 bulan.
3. Bedak ini merangkumi moisturiser, foudation dan bedak , jadi, dalam masa lebih 3 bulan, hanya perlu beli satu bedak sahaja tetapi dah merangkumi 3 produk, daripada membeli 3 produk berasingan..
4. Penggunaannya yg mudah dan memakan masa yg singkat, dapat menjimatkan masa untuk berhias




Step by step cara penggunaan :

1. Sebelum guna bedak arab pastikan keseluruhan span dibasuh ( span jgn terlalu basah & jgn terlalu kering... agak2 bedak boleh lekat elok )



2. Perahkan span

3. Sapu span pada bedak arab ( kalau bedak arab tu first time diguna kena sapu span tu kuat sikit pada bedak baru bedak lekat elok.... maklum le bedak tu baru nak guna permukaan bedak tu tak licin lg )

4. Sapu bedak tu tak perlu banyak2 sebab bedak ni meresap pada kulit & nampak sekata.. Juga bertindak ikut darah so sapu biasa2 aje..



5. Sapukan bedak pada muka anda... ratakan dgn sempurna...

6. LEPAS GUNA PASTIKAN ANDA BASUH SPAN BEDAK ARAB TU.. BOLEH BASUH GUNA PENCUCI MUKA ATAU MANDIAN BABY ( jgn biar span tu x basuh takut kuman melekat tak elok le nak pakai kat muka )

7. TIME BASUH TU GOSOK2 LE SIKIT SPAN BAGI KELUAR KESAN BEDAK TU

8. SETERUSNYA BILAS DGN AIR BERSIH  lepas basuh sure anda tengok span tu bersih &putih macam asal..

9. LEPAS BASUH BOLEH MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK YANG DAH SEDIA ADA TU( jadi span & plastik tu jaga elok2 )

10. PERLU DIINGATKAN... SEBELUM MASUKKAN SPAN DALAM PLASTIK PASTIKAN SPAN TU KERING DULU.. ANGINKAN LE KEJAP SEMINIT DUA ( jgn terus masukkan span yg basah dalam plastik coz nanti berbau busuk & berkulat... )


kalau rasa puas hati dgn hasil bedak arab tu sudi2 buat promosi dekat kawan2... saudara - mara... jiran tetangga or sesiapa aje... benda baik tak salah kita kongsikan... 

(1)sangat lembut di pipi
(2) bagus untuk urutan dimuka 
(3) walau anda makeup setebal mana pun... sangat senang dan mudah untuk menanggalnya
(4) kulit muka bersih sempurna
(5) beauty sponge tetap utuh bersih putih 
(6) TETAP WANGI jika dibasuh dgn cara yang betul..


Harga : 
1Pc = RM40 (FREE Original Sponge + Kajal + Poslaju Semenanjung)
           
2Pcs = RM80 (FREE Original Sponge + Kajal + Poslaju Semenanjung + 1 Pek Rumpai Laut)

Harga borong : 
minimum 6pcs = RM30/pc (FREE Pos Semenanjung)
SMS/Whatsapp/Viber : 017-385 9187
Testimoni