Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ YM (Yahoo Messenger) niki_aida

~ Email :
niki_aida@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



Facebook Share

DIAN'Z VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN (Out Of Stock)

Bagi yg x berapa nak rajin merebus rumpai laut, ni ada option lain yg lebih ringkas...
Vit C&E + Whitening Collagen, chewable/hisap, boleh jg ditelan... rasanya masam2 manis..

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 6000mg
(Dian'z Beauty & Health)


Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.. 

ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL


FUNSGI UTAMA :

memutihkan seluruh badan, melembabkan kulit,mencantikkan kulit,merawat jerawat,jeragat dan sel kulit mati.

CARA MAKAN :

1 biji selepas sarapan atau 1 biji sebelum tidur.
Tablet boleh di isap atau di telan.


Mendapat Pengesahan HALAL, bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP, tiada gelatine.

Sesuai untuk lelaki dan perempuan 16TAHUN KE ATAS,ibu mengandung dan menyusu boleh ambil ♥


HARGA :

RM80.00 -  SEMENANJUNG 

RM85.00 - SABAH/ SARAWAK
(1 Botol=60 Biji)
PROMOSI : BELI 2 BTL = RM150 (FREE POSLAJU)



♥ sharing dari owner dian ♥ 
vitamin C & E + whitening collagen: bahannya ada 4 sahaja,, collagen form ikan talapia, glutathione,dan maquiberry dan vitamin c berasaskan oren. . semua sumber alam n halal.. & produk ni ada kkm.
ibu menyusu dan mengandung pun boleh ambil..

saya servey ramai yg alahan pada marine collagen termasuk saya sendiri. kebanyakkan yg alah pada udang, sotong dan ketam memang x leh ambil supplement berasakan marine collagen.. collagen ikan talapia. tak de gatal2 or alahan.. so siapa yg alah dgn marine collagen nanti leh cuba my own produk.. gunakan collagen kulit ikan talapia, tak menggunakan rumpai laut.. ♥ mcm yg selalu org jual tu...tp bg yg alah pada ikan talapia..tak di galakkan ambil la. tp kalau alah udang sotong.ketam..tkde msalah.tk sama mcm marine :) dan peratusan org alahan pada ikan talapia sgt la kecil..collagen utk tegangkan, kurang parut.. gebukan kulit.

maquiberry lak lebih kpd vitamin E ..jarang digunakan dan susah nak cari produk berasaskan maquiberry.. dia mudah hadam dalam air.. & 90% badan kita adalah air.. dan khasiatnya sgt la tinggi. lebih tinggi dari acai berry dan blueberry .. ♥ boleh tgk pic di atas..fungsi buah ni utk buang toksik.. so jerawat akan berkurang..kulit akan bersih.

glutathione utk memutihkan.lebih tinggi mg di ambil, lebih cpt la putih, tp jgn smpai overdose ye

dan vitamin adalah vitamin C berasaskan oren. utk baiki sel kulit mati.. beri rangsangan utk proseskan kulit baru..kulit yg fresh dan bersih


gambar before and after..sebelom kulit gelap.kusam.gmbr tak bermekap...ada parut skit.. selepas 1bulan lbeh muka bersih.. kulit sekata gmbr selepas dian baru lepas cuci muka..so fresh n tkde mekap lgsg..