Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

AURORA JUTA DARA BY SOFEA ESTETIK

AURORA JUTA DARA - Breast, Skin & Miss V Therapy

Harga Runcit 1 Set : RM160 140 (FREE Poslaju)

Sms/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187
Agen/ Dropshipper diperlukan..

Sekali lagi SOFEA ESTETIK memperkenalkan AURORA JUTA DARA . AURORA JUTA DARA merupakan satu produk yang mengfokuskan kepada pembesaran payudara , kulit yang sihat dan cerah serta mengetatkan otot faraj dan awet muda . herba-herba terpilih serta ramuan semulajadi yang menakjubkan bakal memberikan kesan seawal sekali pengambilan.

1 set AURORA JUTA DARA terbahagi kepada dua iaitu AURORA DARA 1 dan AURORA DARA 2 . AURORA DARA 1 lebih mengfokuskan kepada mengetatkan otot faraj , awet muda , serta pembesaran payudara . Seperti biasa , bahan yang digunakan adalah kacip fatimah yang terkenal dalam rawatan sakit puan bagi mengubati masalah datang haid yg tidak teratur , memberi tenaga , mengetatkan faraj serta memberi kesihatan yang optimum kepada wanita . bukan itu sahaja , Lobata yang terkandung di dalam AURORA DARA 1 bakal mengetatkan otot faraj menyebabkan si suami mendambakan anda setiap malam . Msalah keputihan juga boleh dihilangkan dengan pengambilan AURORA JUTA DARA . Kami juga menambah ramuan Pueraria Miriefica bagi tujuan pembesaran payudara . Kelenjar susu serta adipose tisu di sekeliling payudara akan dapat digandakan pembesarannya melalui pengambilan AURORA  JUTA DARA . Dengan itu , aset anda dapat dibesarkan serta menghilangkan sifat kurang yakin diri . Bukan sahaja besar , malah ia dapat ditegangkan / FIRM .


Kenapa perlu ambik sepasang bersama AURORA JUTA DARA SET 2 ?

AURORA JUTA DARA 1 tidak mempunyai kandungan pencerahan kulit dan untuk kesihatan kulit . Malah ia juga lebih berbentuk herba dan ramuan tradisional . Tetapi dengan adanya AURORA JUTA DARA 2 , ia melengkapkan kecantikan secara keseluruhan. 
AURORA JUTA DARA 2 dihadirkan dengan Idebenone.bagi tujuan pembesaran payudara, menegangkan payudara, anti aging, memutihkan kulit serta anti kedutan. 
Bukan itu sahaja, dengan adanya collagen, kulit lebih sihat, cerah dan berseri. 
Masalah parut akan dapat ditangani serta kulit akan menjadi lebih lembut dan bebas jerawat serta jeragat. 
AURORA JUTA DARA 2 juga mengandungi ramuan herba terpilih bagi memperbaiki sistem badan dan menangani masalah sakit puan serta keputihan.

Disimpulkan cerita , AURORA JUTA DARA perlu diambil sepasang iaitu DARA 1 dan 2 untuk kesan paling optimum dan penyerapan paling efektif. Rasai perbezaan payudara anda, awet muda serta betapa ketatnya otot faraj anda dengan pengambilan AURORA JUTA DARA SET. 

Atur cara makan : Makan sepasang iaitu satu biji kapsul dari Aurora Dara 1 serta satu biji kapsul dari Aurora Dara 2. Minum dengan air suam (sebaik2nya) selepas makan malam. Jika anda mengambil ubat lain, jarakkan pengambilan 1-2jam .

TESTIMONI










AURORA SX WHITENING BY SOFEA ESTETIK

AURORA SX Whitening

((PUTIH, GLOWING & MONTOK SEAWAL 3-5 HARI))

Harga Promo : RM75 SM/ RM80 SS
Sebotol 30biji

SMS/Whatsapp/Viber : 017-385 9187



KENAPA ANDA PERLU PILIH AURORA SX
1. Aurora sx ni adalah produk dari pakar estetik bukan org biasa2 yang ada banyak duit then hasilkan produk
2. Bila dah pakar jual memang produk itu sangat bagus kerana mereka mahir dan tahu apa yg bagus untuk kulit kita.
3. Kandungan aurora sx terjamin memberi anda perubahan yang sangat positif
4. Aurora sx ni bukan produk yang direpackaging semula n diberi nama baru
(seperti yg kita tahu trend produk sekarang kat market...benda sama je..beza cuma packaging)
5. 3 hari consume dah nampak kesan
6. Mengandungi IDEBENONE tak seperti produk pemutihan yang lain
7. Positive side effect dapat membesarkan BREAST utk perempuan..lelaki boleh ambil tak ada masalh sebab hormone tak sama..tak akan nya tiba2 ada breast..kesan dari IDEBENONE

AURORA SX merupakan NEW PACKAGING kepada AURORA lama. Ia adalah satu2 nya pil pemutih di Malaysia yang menggunapakai teknologi campuran Glutathione dan juga Idebenone SERTA pracampuran Vitamin C bagi kesan paling efektif. Dengan ketiga-tiga kombinasi ini, penyerapan glutathione serta keberkesananya dapat ditingkatkan. 


Apa itu Glutathione ?

Glutathione adalah satu ramuan komposisi paling essential di dalam setiap sel badan manusia. glutathione terkenal sebagai MASTER ANTI OXIDANT yang berfungsi menyingkitkan toksin dari dalam badan. Hasilnya, ia bersifat FREE RADICAL dan mampu meningkatkan tahap kesihatan pengguna. Kebanyakan glutathione tidak berkesan disebabkan bahan campuran di dalamnya.. glutathione yang baik adalah tidak mempunai bahan campuran lain.. dengan pengambilan glutathione secara berlebihan, ia mampu menyekat enzyme tirosinase sekaligus menyekat penghasilan melanin kulit.. melanin kulit yang bersifat pheumelanin akan bertukar menjadi eumelanin yang bermaksud pigmen kemerah merahan . hasilnya, kulit yang putih akan terhasil.

Apa pula IDEBENONE ?

Idebenone adalah sebatian komposit yang menyerupai Uqinone dalam badan manusia . Ia adalah dalam kelompok yang sama dengan enzyme Q10 . tetapi, kebanyakan enzyme ini bersifat MUDAH TERURAI menyebabkan pegambilannya adalah tidak berkesan dan tidak dapat diserap oleh badan sepenuhnya. Idebenone juga banyak digunapakai oleh negara barat dalam peghasilan kosmetik dan pil . Ini kerana , idebenone bersifat FREE RADICAL, tidak berbahaya serta anti penuaan. Idebenone berupaya melindungi kulit daripada UVA dan UVB. Idebenone juga mempercepat penghasilan collagen tanpa perlu anda mengambilnya . Hasilnya, kulit kurang kedutan , tegang dan licin. Bukan itu sahaja , idebenone merancakkan penghasilan hormone menyebabkan payudara menjadi lebih tegang , besar dan gebu.

Apa beza AURORA SX dengan jenama Glutathione lain ?

AURORA SX dihadirkan dengan gabungan IDEBENONE serta VITAMIN C bagi memastikan ia diserap secara sepenuhnya. Jenama produk lain biasanya dicampur dengan collagen . sedangkan collagen tidak boleh digabungkan dengan glutathione disebabkan molekulnya yang lebih besar. Akibatnya ia tidak dapat diserap secara keseluruhannya dan keluar melalui air kencing. Vitamin C pula akan menyebabkan toksin di dalam badan dan akan merosakkan buah pinggang jika di ambil dalam tempoh yang lama (sumber : Doktor Lim from Klinik Karak, Pakar dalam bahagian buah pinggang manusia). Idebenone juga adalah pelengkap kepada glutathione kerana ia mampu menghilangkan kedutan, menegangkan kulit serta menghasilkan collagen. Jeragat juga mampu dihilangkan.

AURORA SX pula didaftarkan dengan jayanya dibawah KKM iaitu dibawah kategori MAKANAAN KESIHATAN dan bukannya UBATAN ataupun DADAH . Maka , AURORA SX boleh dimakan oleh ibu mengandung , ibu menyusu mahupun individu yang mempunyai peyakit kronik . kesan pemutihan dapat dilihat seawal 3-5 hari sahaja .

AURORA SX pula bersifat lebih kepada clinical kerana hanya perlu di ambil sebijik sehari tanpa dos yang banyak . kerana sebijik pil AURORA mempunyai 11,000mg glutathione dan Idebenone serta Vitamin C . Jumlah 11,000mg itu adalah lebih daripada cukup untuk kesan pemutihan . Diringkaskan , AURORA Sx mempunyai fungsi untuk memutihkan kulit serta menggebukan . bukan itu sahaja , ia boleh menghilangkan jerawat disebabkan ciri2 detoxifying yang ada padanya . apabila toksin disingkirkan dari badan , jerawat akan berkurangan . 
Bahkan , AURORA SX boleh memberi sinar dan EFFECT GLOWING kpd kulit . Kulit akan kelihatan lebih licin dan bermaya . Dengan pengambilan berterusan , cancer dapat di cegah serta tahap kesihatan akan lebih meningkat . AURORA juga berupaya menghilangkan parut jerawat yang merah dan hitam. Kulit akan dapat dihasilkan disebabkan kehadiran idebenone yang merangsang penghasilan collagen semulajadi dalam badan .
Dengan penghasilan AURORA SX yang baru , kami menggabungkan DOUBLE campuran bagi IDEBENONE bg mempercepat proses pemutihan dan juga pembesaran breast wanita . Untuk pengetahuan , pembesaran breast hanyalah side effect . Hanya wanita dan transgender yang mengamalkan hormone therapy yang akan merasai kesan ini . Bagi individu lelaki , pembesaran breast tidak akan dirasai . Mudah cerita , AURORA SX sesuai untuk lelaki dan wanita .


Atur cara pemakanan : 
AURORA SX hanya perlu diambil sebiji sehari ataupun bagi yang ingin kesan paling cepat, perlu di ambil dua biji sehari semasa perut kosong. Ini bertujuan mempercepat penghasilan glutathione dan idebenone .

PENTING!
Terapi pemutihan yang COMPLETE adalah selama 3 bulan, dan anda akan merasai tona kulit yang lebih cerah dan putih. Untuk kesan paling maksimum, banyakkan minum air (2-3liter sehari) serta pakai SUNBLOCK bila perlu .

AURORA SX adalah LULUS KKM dibawah kategori MAKANAN KESIHATAN dan bukannya kosmetik mahupun ubatan . Menyebabkan aurora boleh diambil oleh orang mengandung , menyusukan anak , berpantang dan datang bulan. Gunakan aurora demi kesihatan dan kecantikan secara keseluruhan. Aurora adalah BEBAS bahan pengawet.
Kepada sesiapa yang ada masalah kulit dan untuk yang tak ada masalah tapi nak maintain atau nak jaga kecantikan diri anda..wajib cuba aurora sx ni.. sesuai untuk lelaki mahupun perempuan

TESTIMONI-TESTIMONI PENGGUNA YANG BERJAYA