Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)There was an error in this gadget

AURORA JUTA DARA BY SOFEA ESTETIK

AURORA JUTA DARA - Breast, Skin & Miss V Therapy

Harga Runcit 1 Set : RM160 140 (FREE Poslaju)

Sms/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187
Agen/ Dropshipper diperlukan..

Sekali lagi SOFEA ESTETIK memperkenalkan AURORA JUTA DARA . AURORA JUTA DARA merupakan satu produk yang mengfokuskan kepada pembesaran payudara , kulit yang sihat dan cerah serta mengetatkan otot faraj dan awet muda . herba-herba terpilih serta ramuan semulajadi yang menakjubkan bakal memberikan kesan seawal sekali pengambilan.

1 set AURORA JUTA DARA terbahagi kepada dua iaitu AURORA DARA 1 dan AURORA DARA 2 . AURORA DARA 1 lebih mengfokuskan kepada mengetatkan otot faraj , awet muda , serta pembesaran payudara . Seperti biasa , bahan yang digunakan adalah kacip fatimah yang terkenal dalam rawatan sakit puan bagi mengubati masalah datang haid yg tidak teratur , memberi tenaga , mengetatkan faraj serta memberi kesihatan yang optimum kepada wanita . bukan itu sahaja , Lobata yang terkandung di dalam AURORA DARA 1 bakal mengetatkan otot faraj menyebabkan si suami mendambakan anda setiap malam . Msalah keputihan juga boleh dihilangkan dengan pengambilan AURORA JUTA DARA . Kami juga menambah ramuan Pueraria Miriefica bagi tujuan pembesaran payudara . Kelenjar susu serta adipose tisu di sekeliling payudara akan dapat digandakan pembesarannya melalui pengambilan AURORA  JUTA DARA . Dengan itu , aset anda dapat dibesarkan serta menghilangkan sifat kurang yakin diri . Bukan sahaja besar , malah ia dapat ditegangkan / FIRM .


Kenapa perlu ambik sepasang bersama AURORA JUTA DARA SET 2 ?

AURORA JUTA DARA 1 tidak mempunyai kandungan pencerahan kulit dan untuk kesihatan kulit . Malah ia juga lebih berbentuk herba dan ramuan tradisional . Tetapi dengan adanya AURORA JUTA DARA 2 , ia melengkapkan kecantikan secara keseluruhan. 
AURORA JUTA DARA 2 dihadirkan dengan Idebenone.bagi tujuan pembesaran payudara, menegangkan payudara, anti aging, memutihkan kulit serta anti kedutan. 
Bukan itu sahaja, dengan adanya collagen, kulit lebih sihat, cerah dan berseri. 
Masalah parut akan dapat ditangani serta kulit akan menjadi lebih lembut dan bebas jerawat serta jeragat. 
AURORA JUTA DARA 2 juga mengandungi ramuan herba terpilih bagi memperbaiki sistem badan dan menangani masalah sakit puan serta keputihan.

Disimpulkan cerita , AURORA JUTA DARA perlu diambil sepasang iaitu DARA 1 dan 2 untuk kesan paling optimum dan penyerapan paling efektif. Rasai perbezaan payudara anda, awet muda serta betapa ketatnya otot faraj anda dengan pengambilan AURORA JUTA DARA SET. 

Atur cara makan : Makan sepasang iaitu satu biji kapsul dari Aurora Dara 1 serta satu biji kapsul dari Aurora Dara 2. Minum dengan air suam (sebaik2nya) selepas makan malam. Jika anda mengambil ubat lain, jarakkan pengambilan 1-2jam .

TESTIMONI