Terma & Syarat Urusniaga

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh dibuat melalui :-

~ Email : rumpailautsabah
@yahoo.com

~ SMS/ Call/ Whatsapp/ Viber : 017-385 9187

Pembayaran boleh dibuat menerusi online, cash diposit atau kaunter ke account saya

(acc no : Maybank 1122 6802 4625, CIMB 1434 000 5029 207 Rosnida Ahmad)



There was an error in this gadget

MAGICAL WHITENING CREAM/ KRIM IBU PUTIH/ IBU PUTIH STRAWBERRY


Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..

KRIM PATI IBU PUTIH
- Kandungan rempah ratus & herba- tiada hydroquinone & mercury yg boleh membahayakan kulit muka
- Pemakaian yg mudah & tidak leceh
- tidak perlu pakai foundation atau concealer utk tutup parut


Bahan-bahan :-
-Pati Anggur
-Pati Bengkoang
-Hyaluronic Acid dos tinggi
-Demineralize Water
-Vit E dos tinggi

Fungsi Krim Ibu Putih
♥mencerahkan kulit seawal seminggu
♥kecerahan secara alami dan natural
♥tiada kesan sampingan
♥tiada pengelupasan
♥menghaluskan pori-pori
♥menghilangkan jerawat & jeragat
♥menghilangkan parut

Info
✿ Berat 1 bekas 30g, isipadu 15gm

✿ IBU PUTIH adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim.. ia adalah pure cream khas utk memutihkan wajah dan badan


✿ bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan


✿ mencerahkan kulit seawal seminggu, kecerahan secara alami, sekata dan natural, tiada kesan sampingan, tiada penggelupasan, menghaluskan pori-pori, menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan, menghilangkan parut dan cela, mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan.


✿ oleh kerana tekstur ibu putih ni sgt pekat, ia PERLU di mix dgn product lain contohnya dlm krim muka, losyen badan, etc.. tiada kesan sampingan malah memberi hasil super duper awesome


✿ tahan lama tak? depends kepada cara penggunaan. kalau pakai utk seluruh badan,, mungkin cepatlah habis.. kalau nak pakai utk badan sila beli at least 3 pcs.


✿ Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan.. gunakan tanpa was-was.


Cara-cara menggunakan:-
Hanya perlu campukan krim ibu putih ke dalam night cream atau pun lotion badan yang kita ada. Sapukan pada permukaan kulit dan rasakan perubahan yang superb!


✿ Harga Runcit 1pc = RM20/pc
    (SM poslaju RM6)/ (SS poslaju RM9)

    5Pcs = RM100 (FREE Poslaju)

✿ Harga Borong 
    10Pcs= RM15/Pc (FREE Poslaju)
    30Pcs = RM13/Pc (FREE Poslaju)
    50Pcs = RM12/Pc (FREE Poslaju)
    100Pcs = RM10/Pc 
    
✿ Harga Borong Pukal
    1Kg= RM380 (FREE Poslaju SM)
    2Kg= RM740 (FREE Poslaju SM)

    COD Tmn Permata Ulu Kelang
    Sms/Whatsapp/Viber : 017-385 9187

 IBU PUTIH STRAWBERRY
KELEBIHAN IBU PUTIH STRAWBERRY 
1. Boleh di pakai di siang dan malam hari sebab ibu putih Strawberry ada perlindungan UV
2. Selesa di pakai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit.
3. Pakai sedikit sahaja sudah memadai utk dapatkan muka pinkish.
4. Mengecilkan pori-pori.. Tiada lagi bintik2 hitam.
5. Dengan campuran extrac Strawberry membekalkan vit c pada kulit  (vit c pada buah strawberry sgt byk cuma kita je yang tidak tahu.. ingat oren jer yg paling byk)
6. Terdapat campuran Pati Gluta utk mempercepatkan pemutihan kulit anda.
7. Tidak mengandungi bahan merbahaya kerana homemade 100% tanpa bahan  merkuri atau hydroquinone
8. Dapat lihat perbezaan kulit dalam masa 2 minggu (nampak sikit perubahan dlm kurang semiggu penggunaan)
9. Boleh pakai di badan seperti lotion. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tanpa mencampurnya dengan lotion lain.
10. Menghilangkan jeragat & jerawat. 


CARA PAKAI KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY
* Sama saja dgn Ibu putih biasa... cuma  krim ni kalau tidak campur dgn krim lain pun hasil tetap power... kulit glowing gitu..
* boleh di pakai ketika mlm dan siang... siang sebelum pakai apa2 bedak or bb cream.
* boleh sapu di celah paha  dan underarm utk dpt kulit yg whitening..


Harga Runcit 1pc = RM20/pc
    (SM poslaju RM6)/ (SS poslaju RM9)

    5Pcs = RM100 (FREE Poslaju)

✿ Harga Borong 
    10Pcs= RM15/Pc (FREE Poslaju)
    30Pcs = RM13/Pc (FREE Poslaju)
    50Pcs = RM12/Pc (FREE Poslaju)
    100Pcs = RM10/Pc 
    
✿ Harga Borong Pukal
    1Kg= RM400 (FREE Poslaju SM)

    COD Tmn Permata Ulu Kelang
    Sms/Whatsapp/Viber : 017-385 9187